Ovidiu Burcă, după Pandurii – Dinamo: ”E de lucrat în toate compartimentele”

Tehnicianul lui Dinamo, Ovidiu Burcă (42 de ani), a răbufnit după a doua înfrângere a lui Dinamo în Liga 2.

Dinamo s-a împiedicat din nou în Liga 2, fiind învinsă cu 2-0 în deplasarea cu Viitorul Târgu Jiu, la numai după câteva zile de când a cedat pe teren propriu cu Oțelul Galați, 1-3.

La finalul jocului, antrenorul lui Dinamo s-a declarat mulțumit. Însă a scos în evidență lucrurile bune pe care le-a văzut la echipa sa. În plus, tehnicianul a trimis ”săgeți” către foștii conducători ai ”câinilor” și a anunțat când va arăta echipa ”așa cum își dorește el”.

”Am pierdut cu 0-2, dar eu cred că am făcut un meci destul de bun, cel puțin până am luat primul gol. Încerc să formez o echipă cu un stil dominant, dar nu e ușor. Unii jucători s-au pregătit doar o săptămână-două. Cred că vom arăta cu totul altfel. Am nevoie de 6-8 săptămâni să creez o echipă așa cum îmi doresc.

E o înfrângere dureroasă, dar s-au văzut destule lucruri bune. Din păcate, nu am timp. Ca să poți să construiești o echipă, trebuie să învățăm să pierdem, în primul rând. Am văzut multe lucruri bune, e foarte greu când pierzi, eu cred că echipa are potențial. Cred că mai sunt discuții pentru doi jucători, vor veni săptămâna viitoare.

E de lucrat în toate compartimentele, dar nu pot eu să repar toată mizeria făcută în ultimii doi ani. Asta e, mi-am asumat. Simt că jucătorii încearcă să joace de o anumită manieră, așa cum trebuie la Dinamo. Dinamo trebuie să aibă controlul jocului. Suporterii, săracii, vin după noi, ne susțin. Și-au pierdut și ei răbdarea, dar asta e situația”, a declarat Ovidiu Burcă.

În etapa a patra a campionatului, Dinamo va juca pe teren propriu, probabil la Clinceni, cu Unirea Dej.

CITESTE SI:

Elevii lui Burcă o comit din nou

DDB, o nouă infuzie de capital în club

Programul etapei a 4-a. Când se joacă Dinamo București – Unirea Dej

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, după Pandurii – Dinamo: ”E de lucrat în toate compartimentele”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s