Handbal I Dinamovistul Ali Zein, declarație de dragoste pentru România

Dinamo este supercampioana României! ”Dulăii” au dat recital cu Steaua, reușind să câștige cu scorul de 32-24.

De neoprit, mai ales pe contraatac, Dinamo a dominat clar derby-ul, în condițiile în care Vali Ghionea a fost poate cel mai bun om de pe teren.

După decernarea trofeului de campioană a Supercupei, Ali Zein a oferit o primă reacție.

”Sunt așa de fericit pentru acest trofeu. E un pas foarte bun făcut pentru echipă și pentru mine, câștigând primul titlu cu Dinamo. Vreau să câștigăm și mai mult în viitor. Sunt binecuvântat: ultimul meci, am câștigat Liga Campionilor cu Barcelona și astăzi Supercupa cu Dinamo. Sper ca, în viitor, să mai adaug câteva trofee precum campionatul în România sau chiar Liga Campionilor.

Am vorbit cu Pasci (n.r. – Xavi Pascual) despre tot. Sunt încântat să fiu antrenat de el, să joc pentru el, îmi place cum organizează meciurile și echipa. Mi-a plăcut tot ce mi-a prezentat. După am vorbit și cu David Baruffet (n.r. – manager sportiv). Eu și agentul am avut o înțelegere cu el și a fost o plăcere să vin aici. Am jucat cu Shebib la echipa națională a Egiptului, dar și în Franța. Avem experiență și trofee împreună, sper că putem face asta și la Dinamo. Îmi place România, oamenii sunt așa de buni, iar mâncarea este extraordinară.

Nu mă gândesc la Champions League acum. Supercupa a fost primul pas, trebuie să progresăm, luăm pas cu pas, începe și campionatul. Avem o grupă puternică, dar dacă vrem să facem ceva, trebuie să batem echipele puternice. Toate sunt bune. Ca să realizezi ceva, trebuie să-i bați pe cei mai buni”, a spus handbalistul egiptean câștigător în stagiunea 2021-2022 a Ligii Campionilor cu Barcelona, pentru prieteni noștri de la playsport.ro.

CITESTE SI:

Video I „Dulăii” și-au făcut damblaua cu Steaua

Nou-venitul Lamine Ghezali, prima reacție după semnarea cu Dinamo: ”Abia aștept să joc în noile mele culori!”

Iacob Senior intervine după eșecul lui Dinamo cu Oțelul. Răspuns pentru Cornel Dinu

3 gânduri despre &8222;Handbal I Dinamovistul Ali Zein, declarație de dragoste pentru România&8221;

Lasă un răspuns