Dinamo, o nouă lovitură rivalei Steaua!

David Popovici a deschis calea, iar seria lungă de sportivi continuă acest exod din Ghencea în Ștefan cel Mare. Este și cazul atletelor de origine kenyană, care au semnat cu Dinamo, împreună cu antrenorul lor.

Stella Rutto și Joan Chelimo Melli și-au reziliat contractele cu Steaua și s-au înțeles deja cu Dinamo, cele două atlete vin la pachet și cu antrenorul Carol Şanta, potrivit surselor doardinamo.com.

Clubul Steaua, la care erau legitimate cele două sportive, a anunțat marți, 30 august, că încetează colaborarea cu acestea, dar și cu antrenorul Carol Șanta. Mai mult, ”militarii” au mai renunțat șa o atletă.

Într-o știre pe contul oficial de Facebook, clubul Steaua a anunțat și motivele pentru care a luat aceste decizii, pentru a evita furia suporterilor, care și așa sunt în război cu cei din conducerea clubului.

Conform gsp.ro, cele trei atlete au fost înșelate de antrenorul român, cel care avea acces la conturile lor bancare.

Delvine Meringor Relin a fost singura care a ales să rămână la Steaua, cu condiția de a schimba antrenorul. Și a ales să lucreze cu Valentin Anghel, antrenorul care o pregătește și pe Claudia Bobocea, specialistă la probele de semifond.

Sursa mai sus citată spun că keniencele au formulat acuze clare, cu subiect și predicat, în legătură cu antrenorul Șanta. Mai exact, acesta și-ar fi însușit o mare parte din banii primiți de sportive. Clubul Steaua le vira banii în cont, iar acesta a accesat conturile fără acordul lor!

”Clubul Steaua București se dezice de astfel de practici, care pot aduce prejudicii de imagine celui mai important club sportiv din România”, se scuză clubul rival.

CITESTE SI:

Înot I David Popovici a condus ștafeta României în finala probei de 4×100 metri liber de la CM

Și mâine e o zi!

Dinamo se mută pe ”Arcul de Triumf”! Anunțul lui Eduard Novak

3 gânduri despre &8222;Dinamo, o nouă lovitură rivalei Steaua!&8221;

Lasă un răspuns