UPDATE I prosport, un nou fake news! ”Diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”

Astăzi, 31 august, continuă negocierile pentru preluarea clubului de la Dorin Șerdean.

Fostul președinte al clubului, cel care în ultimele zile a negociat cu reprezentanții firmei One, un important dezvoltator imobiliar, vânzarea acțiunilor (72,8%). „One” este, în acest moment, cel mai tentant ofertant pentru vânzarea lui Dinamo.

Potrivit prietenilor de la playsport.ro, luni, Dorin Șerdean a solicitat 550.000 euro în schimbul acțiunilor Lotus (72,8% din SC Dinamo 1948 SA), avocații împuteniciți de „One” au înaintat 400.000 euro, sumă condiționată de anumite performanțe și tranșe.

Tratativele merg mai departe, cu toate că răbdarea oamenilor de afaceri interesați de finanțarea Dinamo este la limita extremă.

Cei din prosport vin cu un update și mai apocaliptic, anume faptul că tranzacția ar fi picat, iar motivul pare cel puțin ”ireal”, faptul că cei din grupul ”One” ar fi realizat dintr-o dată faptul că situația clubului este mult mai complicată decât la prima vedere și nu doresc să mai investească.

O informație foarte ciudată, pentru că nu ar fi putut apărea un astfel de impediment, într-un moment în care există o ofertă fermă dinspre grup pentru Dorin Șerdean, pentru preluarea pachetului de acțiuni. Nu se citează nicio sursă și nici explicații suplimentare. Așadar, este falsă!

Conform reprezentaților lui Dinamo care se ocupă de tranzacție: ”Nu a existat o analiză efectuată de vreo casă de avocatură, Și dacă ar exista o astfel de analiză, concluziile ei ar fi complet diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”, a declarat Vlad Iacob, pentru Radio Dinamo 1948.

Așadar, să nu ne aruncăm după fiecare știre, mai ales pe surse, să așteptăm ceva concret, este un subiect de cel mai mare interes și ne dorim cu toții să se termine cu bine toată această negociere, care pare interminabilă. Ne este testată răbdarea, știm că fiecare își joacă cărțile.

CITESTE SI:

Oficialii lui Dinamo, cerere de plată pentru Plamen Iliev

Înot I David Popovici, după medalia de aur cucerită la Mondialele de juniori din Peru

Înot I Formidabil! David Popovici a dus România în fruntea lumii

3 gânduri despre &8222;UPDATE I prosport, un nou fake news! ”Diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s