Mohammad Murad nu renunță la Dinamo: ”Este nevoie să mă implic”

În cursul zilelor trecute, s-a scris intens despre încheierea, nefericită, a negocierilor dintre Mohammad Murad și Dinamo.

Mai mult, a apărut și pista Petrolul Ploiești, conform președintelui grupării prahovene, Costel Lazăr.

Miercuri, omul de afaceri Mohammad Murad și-a declarat din nou interesul de a invertii în Ștefan cel Mare, declarând că a discutat cu reprezentanţii clubului Dinamo, dar nu este singurul care dorește să se implice la Dinamo, însă, pentru moment, Dorin Șerdean (cel care reprezintă firma Lotus) ce deține pachetul majoritar de acțiuni de la Dinamo, nu a ajuns la o înțelegere cu nici una dintre entitățile dispuse să investească în clubul nostru.

”Nu am voie să vorbesc despre cifrele pe care le cunosc, pentru că nu am niciun contract momentan. Dar vă pot spune că înţeleg că s-a găsit o soluţie, nu ştiu dacă voi fi şi eu o inclus sau nu în ea. Pot spune însă că am o relaţie foarte bună cu suporterii lui Dinamo, au fost foarte tranşanţi şi direcţi cu mine. Cred însă că sunt alte interese acolo şi subiectul rămâne aşa, nerezolvat”, a declarat Murad.

El a precizat că indiferent dacă va ajunge sau nu la o înţelegere cu Dinamo, este hotărât să investească în fotbal.

”Vă spun însă că mă voi implica în sport, dacă nu cu Dinamo, cu altă echipă, pentru că simt astăzi nevoia ca la capătul unei cariere ca om de afaceri, pentru că vin copiii din spate, este nevoie să mă implic, să investesc şi să dau speranţe oamenilor care au nevoie de o speranţă.

Asta este obligaţia oricărui om de afaceri. În România tot timpul am vorbit despre stat, oamenii trebuie să înţeleagă că statul suntem noi şi mediul de afaceri trebuie să susţină sportul, cultura şi nu numai”, a mai spus omul de afaceri libanez Mohammad Murad, care îşi desfăşoară activitatea în industria turismului şi a alimentaţiei publice.

UPDATE I prosport, un nou fake news! ”Diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”

Tratativele merg mai departe, cu toate că răbdarea oamenilor de afaceri interesați de finanțarea Dinamo este la limita extremă.

Cei din prosport vin cu un update și mai apocaliptic, anume faptul că tranzacția ar fi picat, iar motivul pare cel puțin ”ireal”, faptul că cei din grupul ”One” ar fi realizat dintr-o dată faptul că situația clubului este mult mai complicată decât la prima vedere și nu doresc să mai investească.

O informație foarte ciudată, pentru că nu ar fi putut apărea un astfel de impediment, într-un moment în care există o ofertă fermă dinspre grup pentru Dorin Șerdean, pentru preluarea pachetului de acțiuni. Nu se citează nicio sursă și nici explicații suplimentare. Așadar, este falsă!

Conform reprezentaților lui Dinamo care se ocupă de tranzacție: ”Nu a existat o analiză efectuată de vreo casă de avocatură, Și dacă ar exista o astfel de analiză, concluziile ei ar fi complet diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”, a declarat Vlad Iacob, pentru Radio Dinamo 1948.

Așadar, să nu ne aruncăm după fiecare știre, mai ales pe surse, să așteptăm ceva concret, este un subiect de cel mai mare interes și ne dorim cu toții să se termine cu bine toată această negociere, care pare interminabilă. Ne este testată răbdarea, știm că fiecare își joacă cărțile.

CITESTE SI:

UPDATE I prosport, un nou fake news! ”Diferite față de ceea ce au scris cei din prosport”

Oficialii lui Dinamo, cerere de plată pentru Plamen Iliev

Înot I David Popovici, după medalia de aur cucerită la Mondialele de juniori din Peru

3 gânduri despre &8222;Mohammad Murad nu renunță la Dinamo: ”Este nevoie să mă implic”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s