Bogdan Gavrilă, la un pas de transferul de la Dinamo

Lotul lui Dinamo a trecut printr-o transformare serioasă după retrogradarea în Liga 2, dat fiindcă multor dintre fotbaliștii li s-a arătat ușa.

Conducerea clubului a reușit să facă mai multe mutări în acest mercato, iar prima lovitură pe care a dat-o a fost Bogdan Gavrilă, adus din Malta. Inițial, acesta era văzut drept omul în jurul căruia urmează să se construiască noua echipă, însă mijlocașul nu a fost folosit niciun minut de antrenorul Ovidiu Burcă.

Nemulțumit că nu prinde nici măcar un loc în primul 11, Bogdan Gavrilă vrea să plece. Potrivit unui trust de presă, fotbalistul a bătut deja palma cu o formație din Bahrain.

Transferul lui Bogdan Gavrilă de la Dinamo în Bahrain s-ar putea face până miercuri, când în această țară este ultima zi de mercato.

Părțile sunt înțelese, iar clubul și-a dat acordul pentru plecarea sa, însă actele nu sunt, încă, parafate. Potrivit aceleiași surse, clubul din Bahrain încearcă să își elibereze un loc pentru fotbaliști străini, acesta fiind ultimul pas de făcut înainte de semnarea contractelor.

Bogdan Gavrilă nu a reușit să îl impresioneze pe Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo neincluzându-l nici măcar o dată în lotul pentru meciurile din Liga 2, cu toate că din acest sezon s-au scurs deja cinci etape.

4 goluri și 5 assist-uri a adunat Gavrilă pentru Dinamo în 48 de meciuri, în precedentele două aventuri în Ștefan cel Mare

Dinamo a reușit să obțină două victorii până acum, 1-0 cu Progresul Spartac și Concordia Chiajna, și a pierdut celelalte trei întâlniri, 1-3 cu Oțelul Galați, 0-2 cu Viitorul Pandurii Tg. Jiu și 2-3 cu Unirea Dej.

Dinamo se pregătește acum pentru partida cu Steaua, care va avea loc vineri, de la 21:30, pe Arena Națională.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu Steaua

Biletele pentru următorul meci, s-au pus în vânzare! ”Câinii” vor juca pe teren propriu cu Steaua, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

Partida Dinamo București – CSA Steaua București, din etapa a 6-a, se va disputa vineri, 9 septembrie, la ora 21:30, pe Arena Națională.

PREȚURILE BILETELOR:

LOJE: 200 lei;
VIP 1: 80 lei;
VIP 2: 70 lei;
TRIBUNA 1: 50 lei;
TRIBUNA 2: 40 lei;
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN: 25 Lei;
PELUZA SUD: 25 Lei.

CITESTE SI:

Antrenorul rivalilor a prefațat ”Eternul Derby”, Dinamo – Steaua

PCH sună adunarea înainte de Dinamo – Steaua

Paul Anton a revenit în Liga 1! Cu ce echipă a semnat fostul mijlocaş al lui Dinamo

3 gânduri despre &8222;Bogdan Gavrilă, la un pas de transferul de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns