Vlad Iacob, răspuns după ce Negoiță s-ar fi înțeles cu Shoucair pentru Săftica

Ionuț Negoiță, fostul acționar majoritar de la Dinamo, s-ar fi înțeles în principiu cu omul de afaceri libanez Diya William Shoucair pentru a-i ceda baza de pregătire de la Săftica în schimbul sumei de un milion de euro, iar afacerea așteaptă acordul instanței, potrivit gsp.ro.

Dinamo a revenit în ”aripa renovată” a bazei de la marginea Capitalei, bază care îi aparține fostului patron Ionuț Negoiță.

Între timp, fostul acționar majoritar din Ștefan cel Mare a continuat negocierile cu Diya William Shoucair. Firma omului de afaceri libanez este gard în gard cu baza de la Săftica.

Cele două părți au ajuns la un consens financiar, afirmă sursa mai sus citată. Sursa susțin că ar fi vorba despre o tranzacție de un milion de euro.

”Am fixat un acord asupra prețului, avocații se ocupă de detaliile juridice”, spune Ionuț Negoiță.

Shoucair are intenții imobiliare, iar cei implicați în negocieri susțin că omul de afaceri ”nu a întrebat niciun moment și nici nu a adus discuția despre o eventuală investiție la club”.

Zona deținută de Ionuț Negoiță la Săftica este pusă sub sechestru într-un dosar DNA care îl vizează pe fostul acționar de la Dinamo, acesta fiind de altfel și motivul pentru care perfectarea tranzacției va mai dura o perioadă.

”Se va face o evaluare a bazei, apoi este nevoie ca judecătorul să accepte tranzacția. Suma ce rezultă din afacere va fi depusă într-un cont la dispoziția instanței, iar banii rămân blocați până la definitivarea dosarului”, au explicat reprezentanții lui Ionuț Negoiță.

Vlad Iacob, administratorul special lui Dinamo, a oferit și primă reacție la acest anunț.

”Am văzut ce a apărut prin presă, deocamdată nu ştiu dacă s-a făcut sau nu tranzacţia. Nu am avut negocieri cu domnul Shoucair, nu am avut nicio discuţie. Mai mult nu pot să comentez”, a spus Iacob.

CITESTE SI:

Detalii despre biletele de la meciul din Cupă cu CS Tunari

Video I Președintele AFAN, despre dezastrul din fotbalul românesc: ”Din păcate, aceste taxe se cer la negru”

Modificare în programul etapei a 7-a. Când se joacă Gloria Buzău – Dinamo București

Lasă un răspuns