”Dinamo este favorită”

Echipa noastră urmează să joace, mâine, 14 septembrie, împotriva divizionarei din Liga 3, CS Tunari în deplasare.

Practic, avem la start în Turul 3 cele 29 de echipe calificate din Turul 2 (dintre care două câștigătoare ale Finalelor Regionale!) + 19 echipe din L2.

Vali Negru, tehnicanul formației din județul Ilfov a vorbit despre confruntarea cu echipa antrenată de Ovidiu Burcă. Vali Negru o vede favorită pe Dinamo în această întâlnire, indiferent de forma pe care o are.

”Cupa României este o competiție aparte. Sperăm să facem o figură frumoasă însemnând să trecem mai departe. Nu plecăm favoriți.

Dinamo este favorită prin prisma ligii în care joacă, dar și a tradiției și a palmaresului. Întotdeauna, mai ales în cupă, rezultatele pot fi suprinzătoare. Încercăm să ne jucăm șansa, indiferent de echipe pe care o înfruntăm.

Despre CS Dinamo pot spune că a fost un meci pierdut de noi. Nu cred că meritam. Ăsta este fotbalul. Eu cred că ne vom bate la promovare cu Popești-Leordeni mai degrabă”, a declarat acesta pentru playsport.ro.

Meciul se va disputa la Tunari, miercuri, de la ora 16:30. Fanii dinamoviști au rezervate 250 de bilete și acestea pot fi achiziționate mâine, de la stadionul din Tunari. Costul unui bilet este de 10 lei.

CITESTE SI:

Detalii despre biletele de la meciul din Cupă cu CS Tunari

Video I Președintele AFAN, despre dezastrul din fotbalul românesc: ”Din păcate, aceste taxe se cer la negru”

Modificare în programul etapei a 7-a. Când se joacă Gloria Buzău – Dinamo București

2 gânduri despre &8222;”Dinamo este favorită”&8221;

Lasă un răspuns