Video I Președintele DDB, informații importante! Ce se întâmplă cu baza Săftica

Eduard Ziriakus-Galan, noul președinte al Programului DDB, ales pe data de 16 august, a vorbit despre planurile de viitor ale programului, câți membri activi mai sunt în DDB, despre implicarea clubului în procesul administrativ sau sportiv, dar a oferit informații importante cu privire la baza de la Săftica, despre care s-a spus că ar fi fost cedată de Negoiță, omului de afaceri Shoucair Dya.

”Suporterii sunt principalul finanțator al clubului. Nu aș putea spune că am întâmpinat ceva ce m-a uluit, cunosc programul destul de bine, știu cât de mult de muncă este acolo, încerc să formez echipă să ducem programul la un alt nivel. Avem deja 150 de voluntari înscriși. Lucrăm la punctele programului pe care eu l-am prezentat în campanie și să ajungem să îndeplinim obiectivele înainte de termene. Obiectivele fiind reorganizarea programului, departamentele numite și funcționale, comisie de cenzori, refacerea platformei.

Erau departamente, dar nu erau făcute ca la o companie. Noi avem 16 500 de carduri emise, membri activi sunt în jur de 5000, membri cu drept de vot. Cei 5000 sunt în perioada cu contribuția plătită. În program avem în target să refacem platforma, să nu oferim doar posibilitatea de a dona, de a cotiza, dar și de a oferi informații către membrii.

Am auzit declarațiile mai multor suporteri dinamoviști, care au fost și nu mai sunt în program, scopul meu este să îi readuc în program, să le ofer tot ce simt că le-a lipsit. Sunt aici pentru a aduce unitate, noi suntem dinamoviști”, a declarat Eduard Galan.

”O să modificăm platforma, vrem să facem pe baze noi, moderne, pentru anul 2022. Este foarte mult de muncă pe partea de IT. Încercăm să modernizăm programul, este al tuturor suporterilor, încerc să adun unitate în rândul dinamoviștilor”, a mai spus Președintele DDB, referitor la unele probleme ale platformei socios.

”Toate știrile negative din jurul clubului contribuie la starea de fapt. Noi vrem să ajutăm financiar clubul, nu să conducem. Pentru a conduce clubul, ai nevoie de profesionalism, experiență și multă dăruire. Noi dăruire avem, dar vrem să fie condusă de o echipă pricepută în management sportiv, în tot ce înseamnă un club.

Nu știu dacă DDB a încercat să găsească investitori, noi suntem acționarul minoritar, care contribuie cel mai mult la bugetul clubului. Am vorbit cu Dorin Șerdean, intenția domniei sale este de a asigura un viitor clubului, cel puțin așa cred. Toată suflarea dinamovistă așteaptă un investitor.

Lipsa de transparență a fost prin faptul că nu s-au făcut raporturi anuale. Au fost foarte puțini oameni care au muncit la nivel de voluntariat, programul a crescut foarte mult și am avut un control de la ANAF, care atestă faptul că banii s-au dus la Dinamo”, a mai explicat acesta.

Referitor la baza Săftica, Eduard Galan a spus: ”Legat de baza de la Săftica, nu a fost vândută acea parte deținută de Negoiță, nu s-a semnat niciun act. Noi vom porni munca paralelă, pentru a ne recupera întreagă baza, pentru club”, a declarat Eduard Galan la Digi Sport.

CITESTE SI:

Ministrul sportului a început demersurile, după incidentele din ultima vreme de pe stadioane

Președintele DDB, mesaj către membrii programului

”Dinamo este favorită”

3 gânduri despre &8222;Video I Președintele DDB, informații importante! Ce se întâmplă cu baza Săftica&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s