Dinamo se califică fără probleme mai departe în Cupa României

Dinamo a jucat în această după-amiază la Tunari, în turul 3 al Cupei României.

Un meci în care echipa noastră pornea drept favorită și obiectivul era unul clar, să trecem în faza următoare, cea înainte de faza grupelor, Cupa României având un alt format în acest sezon. Ovidiu Burcă nu a schimbat foarte mult în formula de start față de meciurile de campionat:

Dinamo: Dujmovic – Buleica, Giafer, Patriche, Amzar – Roșu, Iglesias, Bordusanu, Bani, Ghezali- Buhăescu

La o fază în care gazdele au încercat un pressing avansat, Dinamo a ieșit bine și mingea s-a dus în bară, la o încercare de șut a lui Bani. Peste câteva minute, la o fază prelungită în careul advers, mingea a ajuns la Bordusanu, care nu a reușit să îl învingă pe portar. Minute bune de joc pentru echipa noastră în startul partidei

Din păcate, transmisia a avut destul de mult de suferit, comentariul s-a auzit și nu prea în timpul meciului și conexiunea nu a fost mereu la cel mai înalt nivel și au mai fost momente sacadate.

În minutul 15, după o faza foarte frumoasă de atac, Nelut Roșu marchează cu o execuție fină, cu latul, la care portarul nu a avut reacție. Foarte bun startul de meci pentru Dinamo. În minutul 20, Bordusanu a avut din nou șansă de a marca, Bani i-a păsat bine în dreapta lui Bordusanu, care a șutat din prima cu stângul, dar portarul a respins.

În minutul 23, Tunari a avut o ocazie bună, dar Dujmovic a avut o intervenție bună. Au început să echilibreze și gazdele meciul, cumva atacurile noastre și-au pierdut din intensitate.

În minutul 40, Dinamo putea beneficia de o lovitură de pedeapsă, Bani i-a păsat însă prea târziu lui Ghezali, care a fost faultat în careu, dar era în offside din păcate. Dacă pasa mai devreme Bani, am fi obținut penalty. Oricum meci dominat categoric de echipa noastră, care ar fi meritat un avantaj și mai mare la pauză.

În minutele de prelungiri, Dinamo a avut o șansă de contraatac, 3 contra 1, dar Buhăescu nu a reușit să scoată în dreapta și până la urmă am avut doar 1-0.

În startul reprizei secunde, Dinamo a continuat seria ratarilor, Ghezali a fost aproape de a marca din nou, dar portarul gazdelor a făcut minuni și Vasile nu a ajuns să împingă mingea în poartă. La faza următoare, Vasile a trimis cu capul, jucătorii au cerut penalty, dar arbitrul Mavriche nu a dictat nimic.

În minutul 60, Lazăr l-a înlocuit pe Ghezali, un nou joc bun al francezului. Până la urmă, a venit golul de 2-0, Ahmed Bani a marcat după o fază excelentă, a jucat bine și Vasile la faza aceea, gol total meritat, faze frumoase în această după-amiază.

Dinamo s-a dezlănțuit, Daniel Iglesias putea face 3-0, dar a trimis în transversală, chiar am jucat fotbal în această după-amiază, deși a părut în anumite momente că vrem efectiv să intrăm cu mingea în poartă, ne complicăm prea mult în anumite momente. Burcă nu prea s-a grăbit cu schimbările, nici Gorka, nici Borcea nu au fost introduși în teren în minutul 60, așa cum mă așteptam. Până la urmă, au intrat în ultimele 20 de minute, Gorka și Pop.

Bordusanu a ratat din nou o serie de ocazii, în minutul 75 a preluat greoi o minge în interiorul careului, s-a dus prea mult în unghi și a șutat în poarta laterală.

În ultimele 15 minute, Dinamo a preferat un joc mult mai precaut, cumva am lăsat gazdele să vină peste noi, în minutul 85, Duhmovic a scos bine de sub bară, momente slabe de joc. Din păcate, Dujmovic s-a accidentat, probleme la glezna stânga, Oncescu a intrat în poartă, sperăm să nu fie probleme pentru meciul de la Buzău, Dinamo are mare nevoie de portarul sârb. Delciu a intrat și el în teren pe final de meci.

Până la urmă, atacantul lui Dinamo, Alexandru Pop, a marcat pentru 3-0, șut frumos din întoarcere, la colțul lung, scor care reflectă mai mult realitatea din teren.

Victorie clară pentru Dinamo, joc foarte bun al echipei noastre, care se gândește de acum înainte la faza următoare din Cupă, dar și la meciul de la Buzău!

CITESTE SI:

Eduard Novak, rentă viageră la fel de mare ca Nadia Comăneci

Video I Prefectul Capitalei s-a trezit și acuză Dinamo după meciul cu CSA

Video I Președintele DDB, informații importante! Ce se întâmplă cu baza Săftica

3 gânduri despre &8222;Dinamo se califică fără probleme mai departe în Cupa României&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s