Când revine Cătălin Țîră

Dinamovistul Cătălin Țîră (28 de ani), a avut probleme la genunchi, într-un moment în care echipa noastră are probleme în ofensivă, acolo unde doar Alexandru Pop pare să dea randament.

Deși înainte de startul sezonului,Vasile Buhăescu era văzut drept omul de gol din atacul lui Dinamo, mai ales că a fost golgheter în liga secundă în câteva rânduri, acesta a marcat un singur gol până acum, în înfrângerea cu Oțelul Galați. De atunci, a dezamăgit în continuu și Alexandru Pop și-a câștigat locul de titular, acesta marcând de 3 ori în toate competițiile (2 goluri în campionat și unul în Cupa României).

Un alt atacant care nu a mai apărut în lotul echipei antrenate de Ovidiu Burca este Cătălin Țîră. Acesta a intrat foarte bine în partida cu Oțelul, a mai jucat în partea a doua din înfrângerea cu Viitorul Pandurii Tg Jiu ,dar de atunci nu a mai fost nici măcar în lot.

Potrivit prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948, Cătălin Țîră are în continuare probleme la genunchi și nu se antrenează cu echipa. Fotbalistul va reveni la antrenamentele echipei după mini-pauză competițională prilejuită de meciurile echipelor naționale. Doar din octombrie va fi o soluție pentru Ovidiu Burca, asta în condițiile în care lotul nu va suferi alte modificări și nu vor mai fi transferați alți jucători.

Marius Tomozei este și el așteptat tot atunci să se alăture lotului și să antreneze cu grupul, dar rămâne de văzut când va ajunge la un nivel optim din punct de vedere fizic. Marius Tomozei a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate și a fost operat la finalul lunii februarie, astfel că probabil în teren va putea reveni după 1 noiembrie, el fiind o soluție atât pentru postul de fundaș dreapta, dar și pentru postul de fundaș stânga.

Vestea bună pentru fanii dinamoviști ar fi că Filip Dujmovic nu a suferit o accidentare gravă în meciul cu Tunari și portarul sârb va fi cel mai probabil titutar în partida cu Gloria Buzău, de luni dimineață, meci care se joacă de la ora 11:00.

CITESTE SI:

Avancronică I Dinamo București – Magdeburg SC

Dinamo se califică fără probleme mai departe în Cupa României

Eduard Novak, rentă viageră la fel de mare ca Nadia Comăneci

3 gânduri despre &8222;Când revine Cătălin Țîră&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s