Handbal I Primele reacții ale ”dulăilor”, după debutul din noua stagiune a Ligii Campionilor

Dinamo a debutat în noul sezon de Liga Campionilor. ”Dulăii” au trebuit să se recunoască învinși de Magdeburg la Bucureşti, scor 28-30.

Cu foştii mari jucători de la fotbal în tribună, Dănciulescu și Marius Niculae, ”dulăii” s-au desprins la trei goluri în debutul partidei. Nemţii au revenit însă, iar la pauză a fost egalitate, 16 la 16.

Dinamo a fost în dezavantaj toată repriza a doua. Câinii au alergat să recupereze diferenţa. Cu 7 minute înainte de final, campioana României a reuşit să anuleze avantajul nemţilor şi a egalat la 26.

Din păcate oaspeţii au avut în poartă un adevărat zid. Danezul Portner a blocat incredibil pe final şi Magdeburg a plecat cu toate punctele de la Bucureşti.

Vali Ghionea, handbalistul campioanei României, a analizat prestația echipei sale.

”După cum au decurs lucrurile, mă așteptam să câștigăm acest meci.

Dacă nu făceam atât de multe greșeli, cred că am fi reușit o victorie pentru că zic eu că am avut și lucruri bune. Ne-am antrenat, ne-am pregătit pentru meciul acesta, am fost aproape, dar, din păcate, probabil că au avut mult mai multă experiență a meciurilor pe muchie de cuțit și de aceea au câștigat.

În repriza a doua, ei au știut să țină mai mult de minge, au încercat să aibă meciul sub control și au reușit în mare parte. Noi ne-am pripit la câteva acțiuni simple și cred că acolo s-a făcut diferența”, a explicat experimentata extremă.

Despre partidă și tehnicianul lui Dinamo, Xavi Pascual a tras primele concluzii.

”Cred ca am facut un meci bun dar nu e sufiecient, am jucat contra unei echipe foarte mare. Cred ca Magdeburg este favorita sa ajunga la Final Four”, a declarat Xavi Pascual.

Totodată și David Barrufet, directorul sportiv al lui Dinamo, a vorbit la finalul partidei.

”Nu suntem fericiți, ne antrenăm și ne pregătim ca să câștigăm, dar în acest meci Magdeburg a fost mai bună, are o echipă tare, a câștigat campionatul în Germania sezonul trecut. Am fost aproape, dar trebuie să îmbunătățim, să nu mai facem atâtea greșeli.

Acum a fost doar primul meci, trebuie să muncim în continuare. Cred că defensiva a fost bună, portarii au evoluat OK”, a remarcat el.

CITESTE SI:

Detalii despre biletele de la meciul cu Buzău

Dinamo și-a aflat adversara din Cupa României

Când revine Cătălin Țîră

3 gânduri despre &8222;Handbal I Primele reacții ale ”dulăilor”, după debutul din noua stagiune a Ligii Campionilor&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s