Veste bună pentru dinamoviști! Planul de reorganizare va fi modificat

Suporterii dinamoviști așteptau cu nerăbdare să afle vești despre planul de reorganizare.

În toamna trecută, din dorința de a obține licența pentru sezonul următor de liga 1, a fost aprobat un plan de reorganizare cu plata de 100% a datoriilor înscrise la masa credală, un plan care trebuia să fie modificat ulterior. Până acum nu s-a întâmplat nimic, dar avem vești oficiale în acest sens!

Administratorul judiciar al formației SC Dinamo 1948 SA, RTZ & Partners SPRL, a depus miercuri, 21 septembrie, planul de reorganizare modificat către Tribunalul București:

”În data de 21 septembrie 2022 a fost depus la grefa Tribunalului Bucuresti, Secția VII-a Civila, Respectiv trimis la Oficiul Națonal al Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Planul de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societății SC Dinamo 1948 SA…conceput, redactat și propus de către administratorul judiciar al debitoarei”, anunță ”RTZ &Partners ” SPRL -Filiala Bucureşti

Pasul următor pentru aprobarea noului plan îl reprezintă Adunarea Generală a Creditorilor. Aceasta se va întruni pe 14 octombrie, începând cu ora 09.00, la sediul RTZ.

”Ședința Adunării Creditorilor SC Dinamo 1948 SA a fost fixata pentru data de 14 octombrie 2022, Ora 09:00, urmând să aibă loc la sediul administratorului judiciar din Bucureşti…având pe ordinea de zi:

Aprobarea Planului de reorganizare, modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al societății SC Dinamo 1948 SA.

Dacă prin lege nu se interzice în mod expres, creditorii vor putea vota și prin corespondență. Scrisoarea prin care își exprimă votul, semnată de creditor, sau înscrisul în format electronic căruia i s-a încorporat, atașat ori asociat semnătură electronică extinsă, bazată pe un certificat valabil, pot fi comunicate prin orice mijloace, până în ziua și la ora fixată pentru exprimarea votului, administratorului judiciar sau lichidatorului judiciar”, se mai arată în comunicatul de presă.

După votul creditorilor urmează, la Tribunalul București, termenul de 24 octombrie.

Ce spunea Vlad Iacob la Radio Dinamo1948: “În prezent sunt datorii, într-adevăr, destul de ridicate, însă prin haircut, prin tăierea acestora, chiar semnificativ aş putea spune, le va plasa undeva în jurul valorii de 1,8 milioane de euro eşalonabil în următorii 3 ani. Suntem siguri că se poate realiza acest haircut.”, a declarat Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Meciul din Cupa României cu Pandurii Tg. Jiu se vede și la tv

Dario Bonetti mai are de așteptat!

România U19, remiză cu Letonia. Bordușanu titular

4 gânduri despre &8222;Veste bună pentru dinamoviști! Planul de reorganizare va fi modificat&8221;

  1. Este foarte bine ca se va rezolva prin haircut sa le putem eșalona pe termen lung .Dle Iacob ce se intampla cu juniorii nu este bine.Mulți juniori se plâng ca sant platiti la câteva luni cu bani putini ,și nu sant ajutați sa progreseze,iar noi aducem jucatori din afara irosind banii pe unii.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s