Încă un jucător își anunță retragerea

Datorită unei conduceri defectuoase din era Negoiță, tinerii ”câinii” pică pe capete!

Clubul nostru a fost, cândva, cel mai puternic Centru de Copii și Juniori din țară. Legende alb-roșii precum Florentin Petre, Cătălin Hîldan sau Marius Niculae au crescut în Ștefan cel Mare, pentru ca ulterior, să facă istorie în tricoul lui Dinamo.

După anunțul mai multor tineri jucători care au anunțat că vor renunța la fotbal, din păcate a venit și rândul lui Andrei Mitran (21 de ani), mijlocaș lateral legitimat la Dinamo.

În vară, după desființarea echipei a doua, jucătorului i-a fost transmis că echipa de seniori nu se bazează pe el. Automat, fotbalistul a transmis dorința de a pleca. Ce a urmat, este deranjant.

”Eu am vrut să plec în vară de la Dinamo, am avut oferte de la CS Dinamo și Rucăr. Ei au vrut să-mi dea drumul doar împrumut, asta în contextul în care nici măcar nu m-au chemat la antrenamente, la seniori, ca să mă vadă. Puteau să-mi zică să vin și după „Nu ești de noi.” Nici măcar atât.

Am fost la club cu tatăl meu, am vorbit cu ei (Răzvan Zăvăleanu și Vlad Iacob) și mi-au transmis că pot pleca doar sub formă de împrumut, liber nu. Nu mi-au oferit nicio explicație, în contextul în care la antrenamente nu mă chemau. Mi-au spus doar că am contract cu ei și nu pot pleca liber.

Pe câțiva dintre noi, care eram seniori, nu ne-au chemat la reunire. Eu, Claudiu Stan. Antrenor era domnul Mihali, pe care l-am avut la juniori.

Am fost la Federație, m-am judecat cu Dinamo. M-au tot amânat, timp de o lună, după mi-au dat verdict negativ”, le-a declarat Andrei Mitran, prietenilor de la playsport.ro.

Mijlocașul a fost întrebat și dacă a apelat la clubul ”mamă” CS Dinamo: ”Da, dar nu vor să ia jucători împrumut. Ulterior, dacă m-aș fi dus liber la CS Dinamo, m-ar fi împrumutat ei mai departe.

Asta ar însemna, după fiecare an, până îmi expiră contractul, să plec sub formă de împrumut și să mă întorc tot aici. Multe echipe vor să ia jucători doar liberi. Acum nu mai pot pleca nicăieri, s-a terminat perioada de transferuri. Mai pot pleca doar sub formă de jucător liber de contract.

Din ce știu eu, Spînu Andrei, Floare Ionuț, pe care l-a împrumutat CS Dinamo la Rucăr, unde mă chemaseră și pe mine. Acolo este domnul Ciolan, de la Smile Center, care investește. Și Dinu Daniel, bineînțeles. De asemenea, au plecat și jucătorii de la U19 de la echipa din Liga a 2-a la CS Dinamo, unde antrenor este Bogdan Dobre acum, pe care l-am avut și eu”, a spus tânărul fotbalist.

Prietenii noștri au luat legătura și cu Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, despre situația jucătorului de 21 de ani.

”Suntem un club aflat în insolvență. Nu putem lăsa jucătorii să plece liberi, în special pe cei tineri, ci doar sub formă de împrumut. Le-a fost comunicat tuturor jucătorilor tineri să-și caute variante de împrumut, iar o parte dintre ei au încercat să forțeze plecarea sub formă de jucător liber. Sunt active ale clubului și, chiar dacă am vrea, nu putem să ne despărțim în așa fel de ei. Clubul Dinamo a investit în ei în perioada junioratului și nu e normal să se despartă de ei în acest mod. Depinde de la caz la caz.

Cei care au plecat liberi, au făcut-o în anumite condiții, cu un procent care a rămas la clubul nostru. În ceea ce privește antrenamentele, nu este adevărat. Toți jucătorii au dreptul să vină să se antreneze. Dacă nu sunt în lotul lui Ovidiu Burcă, au condiții de antrenament separat”, a spus Iacob pentru playsport.ro.

CITESTE SI:

Răzvan Zăvăleanu, anunț IMPORTANT despre situația financiară a clubului

Dinamo aduce a doua medalie pentru România de la Campionatele Mondiale de canotaj!

Răzvan Zăvăleanu, reacție dură după ce instanța a decis că Dario Bonetti are de primit 8 salarii de la Dinamo

3 gânduri despre &8222;Încă un jucător își anunță retragerea&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s