Dinamo București – Unirea Slobozia: ”Oricine poate învinge pe oricine”

Dinamo are un meci complicat marți, 4 octombrie, împotriva Unirii Slobozia, partidă considerată pe teren propriu.

Meciul se va juca la Giurgiu, de la ora 17:00 și Dinamo are mare nevoie de victorie pentru a ieși din zona periculoasă a clasamentului. Pentru a putea spera la o clasare și mai sus, poate chiar să reintrăm în cărți pentru play-off, avem nevoie de o serie de rezultate pozitive, nu doar de un succes cu Slobozia.

Un meci în care Dinamo pornește teoretic cu a doua șansă, ținând cont de locurile ocupate în momentul de față. Mai mult decât atât, Dinamo și Slobozia s-au întâlnit în vară într-un meci amical disputat la Slobozia, în care Dinamo a fost umilită cu scorul de 5-0. Ekollo a deschis scorul atunci cu un șut superb de la 25 de metri, în poarta lui Eșanu, titular atunci la Dinamo.

Camerunezul de 24 de ani încă n-a punctat în actuala ediție, dar speră să dea lovitura mâine seară.

”Respect Dinamo, este o echipă de mare tradiție, planul nostru este să jucăm mai mult decât bine pentru a învinge. Liga 2 este mai echilibrată decât anul trecut, când erau 2-3-4 echipe net superioare și restul.

În acest sezon, oricine poate învinge pe oricine, cel puțin așa va fi în sezonul regulat. Cheia succesului la Unirea Slobozia este că are o familie, în interior. Toată lumea muncește pentru a fi bine grupului. Cu banii nu sunt probleme, sunt la zi, avem ce trebuie. Dacă s-a promis ceva, se întâmplă în realitate.

Duelul cu Dinamo este foarte echilibrat, nu are o favorită. I-am văzut pe «câini» în meciul de Cupa României, 1-0 la Târgu Jiu, Dinamo chiar joacă foarte, foarte bine. Nu-i luăm de sus pe «câini», sunt imprevizibili. Echipa lor a crescut mult, e o forță, va trebuie să fim mai mult decât atenți.

Eu nu mă uit la obiectiv, promovarea, ci iau fiecare meci în parte. Vreau chiar locul 1 dacă se poate, de ce nu? Am motivație să înving și în fiecare amical. Planul meu este să joc cât mai curând posibil în Liga 1, de aceea muncesc extra”, a spus Ekollo înaintea partidei.

Runda următoare avem cea mai lungă deplasare a sezonului, la Baia Mare. Vă putem informa când se va juca meciul, el a fost programat duminică, 9 octombrie, la ora 11:00, cel mai probabil urmează să fie transmis la TV, așa cum au fost transmise toate partidele echipei noastre.

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Slobozia

Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) a anunţat brigada care va oficia partida Dinamo București – Unirea Slobozia.

Astfel, arbitru central a fost desemnat Busi Cătălin (Râmnicu Vâlcea). Acesta va fi ajutat de asistenții Antal Damian (Bacău) și Tanase Lucian (Piteşti).

CCA l-a desemnat observator pe Tamaş Zoltan (Odorheiu Secuiesc).

CITESTE SI:

CCA a anunțat arbitrul de la Dinamo – Slobozia

Volei feminin I Un nou transfer în Ștefan cel Mare

Rugby I 0, dar orgoliu de peste 100!

3 gânduri despre &8222;Dinamo București – Unirea Slobozia: ”Oricine poate învinge pe oricine”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s