Concluziile lui Ovidiu Burcă după victoria cu Slobozia + I-a dedicat victoria ”Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan: ”Exact așa cum îmi doream”

Dinamo s-a impus cu scorul de 1-0 în faţa formaţiei Unirea Slobozia, în etapa a opta din Liga 2.

Înainte de partidă, Dinamo a ţinut un minut de reculegere în memoria lui Cătălin Hîldan. Pe 5 octombrie se împlinesc 22 de ani de la decesul ”Unicului Căpitan”.

A fost al doilea succes consecutiv pentru Dinamo, după cel din Cupa României. La finalul meciului, jucătorii au sărbătorit în vestiar succesul, iar Ovidiu Burcă a tras primele sale concluzii și a declarat că elevii săi încep să arate așa cum își dorește el.

Totodată, antrenorul “câinilor” a spus că victoria îi este dedicată lui Cătălin Hîldan. Miercuri, 5 octombrie, se împlinesc 22 de ani de la decesul acestuia.

“S-a schimbat puțin atmosfera. Lucrurile încep să capete o formă, exact așa cum îmi doream eu când am venit la Dinamo. Astăzi am avut un adversar care se apără foarte bine, cred că cel mai bine din Liga 2. A venit acel gol al lui Pop din fază fixă și lucrurile au căpătat o altă turnură.

Astăzi, ceea ce este cel mai important, în această zi tristă pentru Dinamo, am arătat multe din lucrurile pe care căpitanul nostru, Cătălin Hîldan, le-a avut: determinare, spirit, agresivitate. Nu am cedat nicio clipă și mă bucur pentru asta.

Orice antrenor care ar fi venit aici, mai ales în situația în care am găsit-o eu pe Dinamo, ar fi cerut timp. Suntem încă departe de ceea ce îmi doresc eu, dar faptul că începem să aratăm anumite lucruri, pe mine mă bucură. Echipa va crește.

(n.r. despre Catalin Hildan) Este un simbol al lui Dinamo, prin tot ceea ce a făcut. Parcă am simțit astăzi că ne-a ajutat de acolo de sus. Am avut discuții cu jucătorii, le-am spus și înainte de meci, și la pauză, și la final că el a lăsat în urma lui niște lucruri pe care noi trebuie să le ducem mai departe. E important și pentru suporteri să vadă la noi determinare și această dorință de a câștiga meciuri”, a spus Burcă, la finalul partidei.

Video I Gol Alexandru Pop!

@doar_dinamo_official

Dinamo – Slobozia, Liga 2 (etapa 8), scor final 1 : 0 (1-0). Pentru Dinamo a marcat: A. Pop 38′.

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

După 8 meciuri, Dinamo are 9 puncte (3 victorii, 5 înfrângeri) și e pe 15. Unirea Slobozia e pe 6, cu 14 puncte.

Pentru Dinamo urmează deplasarea la Baia Mare, pentru duelul cu echipa din localitate.

CITESTE SI:

Video I Dinamo câștigă la Giurgiu în fața Unirii Slobozia, în inferioritate numerică

Avancronică I Dinamo București – Unirea Slobozia

Dinamo București – Unirea Slobozia: ”Oricine poate învinge pe oricine”

3 gânduri despre &8222;Concluziile lui Ovidiu Burcă după victoria cu Slobozia + I-a dedicat victoria ”Unicului Căpitan”, Cătălin Hîldan: ”Exact așa cum îmi doream”&8221;

Lasă un răspuns