Video I Eroul lui Dinamo nu renunțat la ideea accederii în play-off

Dinamo a ajuns la trei meciuri la rând fără înfrângere în Liga 2, trecând, în runda a 10-a, de Ripensia, la Giurgiu, pe teren propriu, la limită, cu scorul de 1-0.

Răzvan Patriche a marcat unicul gol al partidei, cu o lovitură de cap, în debutul reprizei secunde, și a adus trei puncte importante pentru ”câinii” lui Ovidiu Burcă.

La finalul partidei de la Giurgiu, căpitanul lui Dinamo a făcut o scurtă analiză a meciului și a vorbit și despre lupta la play-off.

”Ripensia este o echipă care se apără foarte bine, care joacă pe contraatac. Din fericire pentru noi, nu au reușit să ne pună prea multe probleme.

(n.r. – a patra victorie) Este cel mai important lucru în momentul de față și jocul sper să crească de la meci la meci. (n.r. – dacă mai cred în play-off) De ce nu? Deocamdată avem șanse, mai sunt multe puncte în joc.

Am început destul de greu, nu am fost prea omogeni. Acum ne cunoaștem mai bine, există trasee de joc, se vede o îmbunătățire.

(n.r. – despre meciul din Cupa României) Fiecare meci este important, indiferent că este vorba de cupă sau campionat. Trebuie să câștigăm. Oriunde am juca, trebuie să ne facem datoria. Oricum, până acum am jucat numai în deplasare.

(n.r. – despre stadionul din ”Ștefan cel Mare”) Da, nu ține de mine. Nu înțeleg ce se întâmplă. Am înțeles că nu este omologat. Un teren foarte bun la Giurgiu, ne-a adus două victorii. Ar fi mai bine în ”Ștefan cel Mare”, ar fi venit și suporteri mai mulți”, a declarat Răzvan Patriche, la finalul partidei cu Ripensia.

Pentru Dinamo, urmează un meci cu FCU Craiova 1948 în Cupa României, tot la Giurgiu. Ulterior, ”câinii” vor juca pe terenul celor de la Metaloglobus București, sâmbătă, 22 mai, de la ora 12:00.

Video I Gol Răzvan Patriche

Dinamo, pe locul 12 în clasamentul din Liga 2

Dinamo are trei rezultate pozitive la rând în campionatul Ligii 2. După victoria cu Unirea Slobozia, scor 1-0,”câinii” au reușit să ia un punct cu Minaur Baia Mare, echipă nou-promovată în divizia a doua vara trecută, scor 1-1. Acum, au învins la limită și Ripensia, cu scorul de 1-0.

Dinamo e pe locul 12 în clasament, cu 13 puncte, la egalitate cu trei echipe, CSC Dumbrăvița, FC Brașov și Concordia Chiajna. Însă, ilfovenii nu au evoluat, momentan, în runda a 10-a a Ligii 2.

În etapa a 11-a, Dinamo va întâlni Metaloglobus, pe teren străin, formație clasată pe ultimul loc, cu numai 4 puncte.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă mulțumit de jocul echipei după victoria cu Ripensia

Dinamo a bifat a patra victorie și urcă în clasament

Gabriel Moura, destăinuiri din perioada din vară + Jucătorul care nu a întors spatele lui Dinamo a transmis un mesaj suporterilor

3 gânduri despre &8222;Video I Eroul lui Dinamo nu renunțat la ideea accederii în play-off&8221;

Lasă un răspuns