Surpriză pregătită de Ovidiu Burcă pentru meciul de Cupă. Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu FCU Craiova

Pentru Dinamo urmează meciul din grupele Cupei României cu FCU Craiova, programat marți, 18 octombrie, la ora 21:00, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Cu 7 puncte în ultimele trei etape, în care nu a pierdut, Dinamo ocupă locul 12 în Liga 2. Este însă la numai patru lungimi de zona play-off-ului. Iar Ovidiu Burcă, antrenorul ”câinilor”, recunoaște că prioritatea este campionatul.

Momentan, reaprinse speranțele pentru accederea în play-off-ul Ligi a 2-a, Dinamo se concentrează pe eșalonul secund, de aceea partida cu oltenii trece în plan secund. Și competiția cu un format inedit și ciudat.

Astfel, Burcă este decis să folosească marți jucători care au evoluat mai puțin. Precum Țîră, Buhăescu, Ghezali, Dudea, Bena sau Borcea.

”Și ceilalți băieți s-au antrenat bine, sunt mulțumit de ei, pot pune probleme titularilor. Este o ocazie bună și pentru ei să-i văd la treabă, au avut posibilitatea mai puțin să se afirme.

Campionatul este prioritatea, dar asta nu înseamnă că lăsăm Cupa României deoparte. Echipa își poate crește nivelul în astfel de meciuri, precum cel cu FCU Craiova, un duel de prestigiu.

FCU Craiova este echipă de Liga 1, dar cei ce vor intra pe teren vor da totul ca să arate că merită să reprezinte Dinamo”, a spus Ovidiu Burcă pentru gsp.ro.

Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu FCU Craiova

Ar putea apărea în formula de start Bena, Dudea, Ghezali, Borcea, Țîră și Buhăescu, care revine și pe teren, nu doar pe bancă, așa cum a fost cu Ripensia (1-0). Vali Lazăr tot în afara lotului este, Burcă nu mai are ochi pentru el.

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul din Cupa României cu FCU Craiova

Biletele pentru următorul meci, s-au pus în vânzare! ”Câinii” vor juca pe teren propriu cu FCU Craiova, iar biletele au fost puse deja în vânzare online, pe bilete.ro.

Partida Dinamo București – FCU Craiova, partidă contând în faza grupelor Cupei României, se va disputa marți, 18 octombrie, la ora 21:00, pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Dinamo va disputa trei partide în faza grupelor, în noul format al Cupei României. FC U Craiova 1948, Sepsi Sf. Gheorghe și Unirea Slobozia sunt adversarii roș-albilor.

PREȚURILE BILETELOR:

LOJĂ: 100 lei;
TRIBUNA 1: 35 lei;
TRIBUNA 2: 25 lei;
PELUZE: 15 lei.

Programul lui Dinamo în luna octombrie

18 octombrie:

DINAMO – FCU Craiova (Cupa României)

22 octombrie:

Metaloglobus – DINAMO

29 octombrie:

DINAMO – CSM Slatina

CITESTE SI:

Nicolae Badea pune presiune pe Dinamo după aprobarea planului de reorganizare

Metaloglobus – Dinamo, pe ce stadion se va disputa meciul din etapa a 11-a

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul din Cupa României cu CSU Craiova

3 gânduri despre &8222;Surpriză pregătită de Ovidiu Burcă pentru meciul de Cupă. Cum ar putea arăta Dinamo în meciul cu FCU Craiova&8221;

Lasă un răspuns