Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce a ajuns la 5 meciuri la rând fără eșec

Dinamo a remizat cu FCU Craiova, scor 0-0, în primul meci din cadrul grupelor Cupei României.

Ovidiu Burcă a fost foarte mulțumit de jocul prestat de jucătorii săi în meciul de la Giurgiu cu FCU Craiova, din prima etapă a grupei A din această ediție de Cupa României, mai ales că a apelat la fotbaliști care au evoluat destul de puțin sau deloc în campionat.

Antrenorul lui Dinamo a explicat că jocul destul de bun arătat de „câini” în ultima perioadă se datorează faptului că vestiarul s-a legat foarte bine în ultimele săptămâni.

“Pentru mine a fost un prilej extraordinar să folosesc jucătorii pe care nu i-am putut folosi la fel de mult în campionat. Sunt jucători care se antrenează extraordinar de bine.

Suntem pe două fronturi, știm foarte bine de unde am plecat și unde vrem să ajungem, dar trebuie să fim realiști. Am făcut un meci bun, solid, eram sigur că așa se va întâmpla.

În seara asta, toți jucătorii la care am apelat au făcut un meci foarte bun. Este o energie extraordinară în echipă, într-un timp foarte scurt am creat un ambient în care toată lumea se simte apreciată, iar lucrul ăsta este cel mai important pentru mine.

Contează ca de la meci la meci să progresăm. Simt că în ultimul timp și antrenamentele sunt mai țintite, mai specifice pe ceea ce vrem să scoatem din organizarea tactică. Ne cunoaștem mult mai bine, interacțiunea este mai prietenoasă, lucrurile merg pe un drum bun.

Avem un lot care ne permite să mergem pe ambele fronturi. M-au mulțumit cei care au jucat astăzi, în primul rând ca atitudine. Au fost foarte multe lucruri bune, și mai puțin bune, dar trebuie evidențiate cele bune. Ne gândim la Cupă, avem obiectivele noastre, știm foarte clar unde vrem să ajungem”, a declarat Ovidiu Burcă.

Dinamo a jucat din nou la Giurgiu, în condițiile în care așteaptă unda verde pentru a evolua pe arena Arcul de Triumf, noul stadion cu 8.200 de locuri din Capitală.

”Au fost atât de multe discuții să mergem să jucăm pe stadionul Arcul de Triumf. Din păcate, nu știu ce se întâmplă acolo, cred că cineva nu își dorește ca Dinamo să joace pe acel teren. Alte variante nu prea avem.

De când am venit la Giurgiu nu am pierdut, avem noroc. Din păcate, este puțin departe de oraș, dar oamenii care vin aici am simțit că au o conexiune foarte bună cu echipa, iar lucrul ăsta contează.

Contează să vină alături de noi, să ne bucurăm împreună, să reconstruim relația dintre echipă și suporteri”, a mai spus tehnicianul lui Dinamo la finalul meciului.

@doar_dinamo_official

Cupa României (grupe, etapa 1) I Dinamo – FCUCraiova, scor final 0-0

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official

Pentru Dinamo urmează meciul cu Metaloglobus, ultima clasată din Liga 2, programat sâmbătă. ”Câinii” sunt pe locul 12 în Liga 2, cu 13 puncte, iar cu un succes s-ar putea apropia de locurile care asigură participarea în play-off.

CITESTE SI:

Dinamo doar un punct în meciul cu FCU Craiova

România U21 și-a aflat adversarele de la EURO 2023. Debut de foc al ”tricolorilor” lui Emil Săndoi

Oficial I O fostă campioană a României cere să se retragă din campionat

3 gânduri despre &8222;Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce a ajuns la 5 meciuri la rând fără eșec&8221;

Lasă un răspuns