Dinamo doar un punct în meciul cu FCU Craiova

Dinamo și FC U Craiova au remizat marți, în prima etapă a fazei grupelor Cupei României, 0-0.

Cu toate că Ovidiu Burcă a mizat, în mare parte, pe jucătorii de rezervă, a reușit să obțină un punct și păstrează speranțe că va reuși să obțină calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

”Câinii” au reușit să le pună probleme oltenilor și chiar au trecut de câteva ori pe lângă gol, profitând de erorile copilărești din defensiva formației din Bănie.

Cu peste 2.000 de ”câini” în tribune, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a riscat alegând să mizeze pe echipa secundă contra unei Craiove cu foarte mulți titulari și jucători de calitate.

În prima repriză nu s-a simțit diferența de valoare, mai ales după ce dinamoviștii au scăpat de tracul de a da piept cu o echipă din prima ligă.Târâș-grăpiș, Dinamo a ajuns la finalizare, dar parcă s-a temut de a da gol.

Țîră (29) a șutat telefonat, iar Buhăscu (44), i-a oferit șansa lui Duarte de a ”salva” mingea după linia porții. În ciuda protestelor “câinilor”, arbitru nu a validat golul și a rămas 0-0.

La rândul lor, destul de apatici, prea infatuați și reci în jocul ofensiv, oltenii au cerut penalty la un duel în careul dinamovist, acuzând ținerea lui Bena asupra lui Paramatti (45+1). Fără VAR, care și video-arbitraj e “fabricat în România” în liga internă, dinamoviștii au scăpat! Cum s-a întâmplat și când Dujmovici a scos reluarea lui Huyghebaert (59), și jucătorul alb-albaștrilor trăgând cu frică dintr-o poziție foarte bună.

Dinamo a făcut un pas, doi, înapoi, a mai avut un contraatac temerar, dar din nou teama de a fi decisiv, Bani (65) ajungând o clipă mai târziu la “întâlnire”, apoi a încercat să-i țină departe pe ai lui Mititelu.

Înainte, FCU a mai cerut un penalty, Dudea a respins mingea în corner, apoi l-a călcat pe Bauza (64). Când bravul Dujmovici a fost bătut, Bena (82) a scos elegant și fără panică aproape de linia porții. Oricum, în multe momente, “câinii” din teren și-au cucerit simpatia celor din tribune. Aici a fost câștigul lor.

Urmează meciul cu Metaloglobus și speranța că vom putea continua pe aceiași linie.

CITESTE SI:

România U21 și-a aflat adversarele de la EURO 2023. Debut de foc al ”tricolorilor” lui Emil Săndoi

Oficial I O fostă campioană a României cere să se retragă din campionat

Info I Tragerea la sorți a grupelor turneului final EURO U21 din România

3 gânduri despre &8222;Dinamo doar un punct în meciul cu FCU Craiova&8221;

Lasă un răspuns