”Arcul de Triumf” blocat pentru fotbal !? ”Există cineva care a promis”

Imediat după partida Dinamo – FC U. Craiova din Cupa României, Vlad Iacob și-a exprimat frustrarea cu privire la faptul că echipa noastră nu este lăsată să joace în București, pe arena ”Arcul de Triumf”.

”Câinii” și-au disputat ultimele dueluri de pe teren propriu pe stadionul ”Marin Anastasovici” din Giurgiu.

Dinamo a disputat duelul de Cupă cu FC U. Craiova la Giurgiu, reușind să obțină un rezultat pozitiv, scor 0-0. Oficialii clubului nostru au făcut multiple cereri pentru a juca pe ”Arcul de Triumf”, însă până acum nu au primit niciun răspuns concret și nici nu au fost acceptați pe arena administrată de Federația Română de Rugby.

Mai mult, conducerea lui Dinamo a primit și promisiuni din partea Ministrul Sportului, Eduard Novak.

”Eu cred că da, Dinamo poate juca acolo în noul sezon. Adică, de ce nu? Dacă o să intre în renovare baza lor sportivă, sunt bineveniți. Avem FRF, Dinamo, FCSB și o să facem un calendar foarte frumos. Intenția noastră este ca stadionul să fie administrat și deschis sportului”, spune în urmă cu o lună, Eduard Novak.

Acum, situația pare că s-a schimbat, după cum spune Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo.

”Nu întâmplător am fost încrezător. Am avut promisiuni. Și puteți să vă uitați să vedeți cine a făcut promisiuni în spațiul public. Nu există doar cele două variante (n.r. – stadionul din Giurgiu și stadionul „Arcul de Triumf”). Luăm în calcul și alte variante.

Legat de «Arcul de Triumf», repet, există cineva care a promis că Dinamo va juca acolo, dar lucrurile nu se întâmplă. M-am bazat pe acele promisiuni și pe faptul că s-a înființat Complexul Sportiv Național Arcul de Triumf și că este operațional. CSN-ul și-a făcut treaba și mai lipsea un singur element. Dar acel element încă nu apare”, a spus Vlad Iacob pentru gsp.ro.

Mai mult, pe lângă promisiunile făcute de către Ministrul Sportului și Alin Petrache (45 de ani), președintele Federației de Rugby, afirma că va pune la dispoziția echipelor de fotbal, arena ”Arcul de Triunf”: ”De fiecare dată când programul competițional ne va permite și nu vom avea loturi naționale care să-și desfășoare activitatea, cu drag le vom oferi posibilitatea să joace. Sunt destul de multe cerințe, mai ales acum.

Echipa României de rugby primește vizita a 4 echipe deja calificate la Cupa Mondială, vom avea luna noiembrie plină din punct de vedere competițional. Și naționala de fotbal feminin a făcut o cerere. Eu vă pot spune că toată luna noiembrie este ocupată cu meciuri internaționale, echipa națională de rugby a României joacă meciuri test pentru pregătirea Cupei Mondiale din 2022.

Trebuie să ne gândim și la gazon. De exemplu, noi am făcut o pauză de 40 de zile în care nu am folosit terenul. Gazonul trebuie să-și revină, nu poți să-l toci, că nu e covor”, spunea Petrache în urmă cu o lună.

CITESTE SI:

Vlad Iacob, mulțumit de parcursul lui Dinamo după ce a ajuns la 5 meciuri la rând fără eșec

Paul Anton dă cărțile pe față! Care este cauza retrogradării lui Dinamo

Emil Săndoi, verdict clar despre grupa României la EURO U21: ”Complicat, dar e normal să fie așa”

3 gânduri despre &8222;”Arcul de Triumf” blocat pentru fotbal !? ”Există cineva care a promis”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s