Vlad Iacob, mulțumit de parcursul lui Dinamo după ce a ajuns la 5 meciuri la rând fără eșec

Dinamo și FC U Craiova au remizat marți, în prima etapă a fazei grupelor Cupei României, 0-0.

Cu toate că Ovidiu Burcă a mizat, în mare parte, pe jucătorii de rezervă, a reușit să obțină un punct și păstrează speranțe că va reuși să obțină calificarea în fazele eliminatorii ale competiției.

”Câinii” au reușit să le pună probleme oltenilor și chiar au trecut de câteva ori pe lângă gol, profitând de erorile copilărești din defensiva formației din Bănie.

Cu peste 2.000 de ”câini” în tribune, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a riscat alegând să mizeze pe echipa secundă contra unei Craiove cu foarte mulți titulari și jucători de calitate.

Administratorul special al clubului, Vlad Iacob, a vorbit despre evoluția de aseară a echipei, dar și despre perspective. Acesta spune că Dinamo este pe drumul cel bun și se gândește în continuare la play-off.

”Atmosfera este una bună, suntem mulțumiți de atitudinea jucătorilor care au intrat în teren, probabil dacă aveam mai multă inspirație în treimea adversă, puteam să și câștigăm partida. Nu vreau să comentez arbitrajul, a fost o fază foarte dificilă la Buhăescu.

Eu am fost mulțumit de maniera de arbitraj, nu neapărat de decizii, pe care nu vreau să le comentez, maniera a fost modernă, joc lăsat destul de liber, lucru care face bine fotbalului, una care ar putea fi adoptată de mai mulți arbitri.

Noi nu ne-am piedut speranța din punct de vedere sportiv, jocul nu a arătat atât de rău precum rezultatele, sperăm ca jucătorii să își mențină atitudinea de aseară și spiritul de luptă pe care trebuie să îl aibă cei care joacă cu Dinamo. Dacă reușesc asta, coroborat cu jocul bun și deciziile lui Burcă, Dinamo poate accede în play-off.

Eu aș vorbi despre situația juridică, suntem în plin proces de a modifică planul de reorganizare, așteptăm modificarea de către judecător, avem o șansă mult mai bună să atragem investitori”, a declarat Vlad Iacob pentru gsp.ro.

CITESTE SI:

Paul Anton dă cărțile pe față! Care este cauza retrogradării lui Dinamo

Emil Săndoi, verdict clar despre grupa României la EURO U21: ”Complicat, dar e normal să fie așa”

Vești nu tocmai bune despre reconstrucția stadionului Dinamo

3 gânduri despre &8222;Vlad Iacob, mulțumit de parcursul lui Dinamo după ce a ajuns la 5 meciuri la rând fără eșec&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s