Video I Ahmed Bani, obiectiv stabilit în acest sezon competițional. ”Asta ne dorim acum”

Dinamo a continuat forma bună din Liga 2 și s-a impus cu 2-1 pe terenul celor de la Metaloglobus.

Elevii lui Ovidiu Burcă ajung la 4 meciuri la rând fără înfrângere (3 victorii și un egal).

Ahmed Bani este un jucător schimbat în această perioadă, un jucător în care Ovidiu Burca a avut și are mare încredere.

Această este răsplătită de evoluții foarte bune din partea mijlocașului ofensiv, care a marcat astăzi dintr-o lovitură liberă, deși ratase în prealabil o lovitură de pedeapsă. Bani spune că echipa este mult mai închegată și obiectivul este acela de a merge în play-off.

”Important este că am câștigat, a fost un meci foarte greu din toate punctele de vedere, așa se câștigă un meci, cu multă muncă. Eu am vrut să marchez și din penalty, am ratat, îmi pare rău, dar m-am scos cu lovitura liberă. Exersez și la antrenamente, important e că mi-a ieșit acum.

Obiectivul nostru principal este să ajungem în play-off, după vom vedea, dar asta ne dorim acum. Situația o știm, avem răbdare, suporterii sunt lângă noi, tragem din greu și așteptăm să vină și salariile. Echipa s-a închegat mult mai bine, a fost un început destul de greu. Rezultatele ajută, fanii la bine și la rău ne-au ajutat, dar rezultatele îi face să vină alături de noi.

Jucăm unde putem, am câștigat aici, la Giurgiu, oriunde trebuie să câștigăm! Eu sunt fericit la Dinamo, îmi fac treaba cât mai bine, sunt la Dinamo de 10 ani de zile, Dinamo e familia mea, clubul meu de mic”, a declarat Ahmed Bani la finalul meciului.

Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce Dinamo învinge fără mari emoții și se aproprie de play-off

La finalul partidei Ovidiu Burcă și-a felicitat elevii pentru cele trei puncte obținute și a recunoscut că meciul a fost unul foarte dificil, deoarece toate echipele încearcă să se autodepășească atunci când joacă în fața lui Dinamo.

”Echipa arată total altfel. Am schimbat foarte multe lucruri. Etapa precedentă au pierdut în ultimul minut la Poli Iași, știam că nu ne așteaptă un joc ușor.

Eu cred că am controlat jocul în majoritatea timpului, așa cum ne dorim să facem de fiecare dată, chiar dacă gazonul… vedeți și dumneavoastră cum arată.

Ultimele minute au fost tensionate, pentru că au fost și aceste probleme pe care le-am întâmpinat: cap spart, trei arcade sparte… Dar n-avem ce să ne facem. Nu vrem să ne plângem.

Mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă pe final am avut și doi oameni mai puțin pe teren, inclusiv la faza golului.

Așa e când joci la Dinamo! Toți vor să ne bată. Și nu numai să ne bată. Vor să ne ia inimile din piept și să le pună pe masa de duminică și să le povestească nepoților cum a fost. Asta înseamnă să fii la Dinamo. În primul rând trebuie să răspunzi cu aceeași intensitate, pentru că altfel ai probleme”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului cu Metaloglobus.

Dinamo a câștigat meritat partida și a urcat pe locul 11, acumulând 16 puncte. Metaloglobus rămâne pe ultima poziție, la 2 lungimi de Poli Timișoara și la 5 de Unirea Constanța.

Video I Goluri marcate de Gorka 25′ și Bani 64′

Pentru Dinamo urmează alte două partide din sezonul Ligii secunde, cu Slatina și Csikszereda, apoi vor primi vizita celor de la Sepsi, în Cupa României.

CITESTE SI:

Dinamo surpriza zilei în etapa a 11-a

Vlad Iacob, în așteptarea deciziei judecătorului sindic: ”Probabil la următorul termen vom avea o decizie”. Ce spune despre situația financiară

Video I Reacția lui Ovidiu Burcă, după ce Dinamo învinge fără mari emoții și se aproprie de play-off

3 gânduri despre &8222;Video I Ahmed Bani, obiectiv stabilit în acest sezon competițional. ”Asta ne dorim acum”&8221;

Lasă un răspuns