Ovidiu Burcă, îngrijorat de situația lui Bordușanu, după ”luptele” cu Metaloglobus. Când se află care este accidentarea mijlocașului

Sâmbătă, în a 11-a etapă a Ligii 2, Dinamo şi-a continuat seria bună din Liga 2 şi în a 11-a etapă, reuşind să atingă borna de patru meciuri fără înfrângere, perioadă în care a însumat 10 puncte, după ce a învins-o pe Metaloglobus, scor 2-1.

Pentru prima dată în acest sezon, ”câinii” par să aibă şanse măcar la play-off, dacă nu la promovare, dar Ovidiu Burcă se teme ca accidentarea suferită de Antonio Bordușanu în meciul cu formația din Pantelimon să nu fie una care să îl țină pe fotbalist departe de teren pentru o perioadă lungă.

Prețul plătit de ”câini” pentru aceste trei puncte a fost, însă, destul de piperat. În afara lui Ahmed Bani și Quentin Bena, care s-au lovit cap în cap și au sângerat puternic, Antonio Bordușanu a părăsit terenul accidentat după un contact cu un adversar.

Mijlocașul din Ștefan cel Mare nu mai putea să pună piciorul în pământ, iar antrenorul Ovidiu Burcă a anunțat că fotbalistul va fi supus unei rezonanțe magnetice pentru a se stabili care este situația sa.

Tehnicianul speră ca Dinamo să nu rămână fără Antonio Bordușanu pentru o perioadă prea lungă, însă ia în calcul că fotbalistul promovat din academia de juniori a clubului ar putea absenta destul de mult.

”Cel mai rău a ieșit Bordușanu. Urmează să facă o rezonanță magnetică ca să vedem care este situația genunchiului. Lucrurile păreau liniștite, apoi ne-am trezit cu aceste accidentări. Având doi jucători în afara terenului am luat gol. Jucătorilor nu li se putea opri sângerarea. Ne simțeam neputincioși.

Este un meci pe care trebuie să îl câștigăm, pentru că era important să ajungem aproape de play-off. Ne dorim foarte mult să ajungem acolo (n.r. în play-off) și pentru noi era esențial să câștigăm

Ne-am apropiat de play-off. Cred că suntem aproape de obiectivul pe care ni l-am propus. Trebuie să rămânem la fel de modești. Sunt foarte multe echipe care au șansa să fie în play-off, lupta este mai palpitantă.

N-am găsit o soluție viabilă ca să jucăm în București”, a declarat Ovidiu Burcă, la Digi Sport.

Când se află care este accidentarea lui Bordusanu

Mâine cel mai probabil vom afla un răspuns în privința situației lui Bordusanu, sperăm să nu fie vorba de ceva foarte grav în cazul său.

O eventuală absență îndelungată a lui Antonio Bordușanu l-ar putea pune pe antrenorul ”câinilor” într-o situație dificilă, deoarece fotbalistul în vârstă de 18 ani ocupa unul dintre locurile ”Under 21” în echipa lui Dinamo.

În privința lui Tomozei au apărut informații conform cărora jucătorul ar avea nevoie de încă o intervenție chirurgicală la menisc, dar nu este adevărat din informațiile RD1948. Jucătorul se antrenează de câteva săptămâni cu echipa, probabil va putea fi pe banca de rezerve în perioada următoare, în funcție de antrenorul Ovidiu Burca.

Ieșit accidentat, Deniz Giafer a avut o primă reacție după victoria de la Clinceni

Deniz Giafer a fost și el una din victimele ”războiului de la Clinceni”. După ce s-a lovit și nu a mai putut continua partda, tânărul fundaș de 21 de ani a fost cusut în vestiar.

Imediat după partidă, jucătorul crescut de Dinamo a oferit o primă reacție.

”A fost o victorie mai grea decât am fi crezut. Cel mai important este că am reușit să luăm cele trei puncte și că, indiferent că am ieșit mai șifonați, suntem sănătoși. Mă simt bine, mă doare puțin, dar este important că am câștigat, chiar dacă am alergat mai mult sau am vărsat sânge.

Asta se vede și pe teren. N-am văzut foarte bine golul lor (n.r. – Dinamo se afla în opt jucători de câmp), pentru că încă eram la doctor. Ne gândim la play-off, dar o luăm pas cu pas, primul hop fiind meciul cu Slatina”, a transmis fundașul prin intermediul prietenilor noștri de la playsport.ro.

Dinamo a câștigat meritat partida și a urcat pe locul 11, acumulând 16 puncte. Metaloglobus rămâne pe ultima poziție, la 2 lungimi de Poli Timișoara și la 5 de Unirea Constanța.

Pentru Dinamo urmează alte două partide din sezonul Ligii secunde, cu Slatina și Csikszereda, apoi vor primi vizita celor de la Sepsi, în Cupa României.

CITESTE SI:

Patru dinamoviști accidentați, după ”războiul” cu Metaloglobus. Ovidiu Burcă, îngrijorat de situația infirmeriei

Ieșit accidentat, Deniz Giafer a avut o primă reacție după victoria de la Clinceni. Care este starea de sănătate

Video I Ahmed Bani, obiectiv stabilit în acest sezon competițional. ”Asta ne dorim acum”

3 gânduri despre &8222;Ovidiu Burcă, îngrijorat de situația lui Bordușanu, după ”luptele” cu Metaloglobus. Când se află care este accidentarea mijlocașului&8221;

Lasă un răspuns