Video I Moment emoționant după golul marcat de Ahmed Bani cu Metaloglobus

Dinamo şi-a continuat seria bună din Liga 2 şi în a 11-a etapă, reuşind să atingă borna de patru meciuri fără înfrângere, perioadă în care a însumat 10 puncte, după ce a învins-o pe Metaloglobus, scor 2-1. Larrucea (minutul 25) și Bani (minutul 64) au marcat golurile ”câinilor”, în timp ce Chiorean a redus din handicap în prelungiri.

Mijlocașul dinamovist, 20 de ani, a arătat un tricou cu un mesaj special după gol: ”Pentru copii ca tine, Măriuca, într-o zi va veni ÎNVIEREA!”. Este vorba de fetița unui membru DDB, Nick. Micuța a murit de cancer, după aproape 2 ani de chimioterapie.

Cei de la DDB au postat mai multe informații pe pagina oficială:

”Pentru Nick, astăzi, Dinamo nici n-a jucat. El care nu pierdea niciun meci. Pe grupurile pe care e prezent, Nick era responsabilul cu optimismul, cu încurajarea. Pentru el nu existau necazuri legate de Dinamo, pentru că era ancorat de cea mai mare bucurie, repetabilă în fiecare zi: VIAȚA MĂRIUCĂI.

Fetița era în al doilea an de chimioterapie. În ultima vreme, Nick ne spunea cât e de fericit: „Măriuca mai are doar o lună de chimio și gata!”, „Măriuca e bine, e veselă, abia așteaptă să se întoarcă la școală, unde o așteaptă toți colegii”.

Până ieri, când ne-a dat vestea care ne-a lăsat pe toți înmărmuriți: „Măriuca, iubita mea, în dimineața asta, a pierdut lupta cu viața. Era bine, nu știu de ce. A murit în pat, lângă soție.”

Nu există cuvinte pe care să i le poți spune unui părinte, în astfel de clipe. Ne mor părinți, bunici, e dureros, dar acceptăm până la urmă acest ciclu firesc al vieții. Dar când copilul moare înaintea celor mari, e o tragedie în față căreia te topești de durere.

Am încercat să fiu bărbat și să nu plâng. Dar am intrat pe pagina lui „Nick Carter”, ca să caut o poză cu fetița. Zâmbetul inocent al Măriucăi m-a devastat și m-a stors de lacrimi.

Suntem alături de voi, Nicule, frate drag! Astăzi jucătorii au câștigat cu gândul la voi și la micuța voastră.

„Pentru copii ca tine, Măriuca, într-o zi va veni ÎNVIEREA!”

Câinilor, strângeți-vă copiii în brațe! Iubiți-i pe cei de lângă voi și bucurați-vă că îi aveți!”, a fost mesajul transmis pe pagina oficială de Facebook, al programului socios ”Doar Dinamo București”.

Ahmed Bani, obiectiv stabilit în acest sezon competițional

Ahmed Bani este un jucător schimbat în această perioadă, un jucător în care Ovidiu Burca a avut și are mare încredere.

Această este răsplătită de evoluții foarte bune din partea mijlocașului ofensiv, care a marcat astăzi dintr-o lovitură liberă, deși ratase în prealabil o lovitură de pedeapsă. Bani spune că echipa este mult mai închegată și obiectivul este acela de a merge în play-off.

”Important este că am câștigat, a fost un meci foarte greu din toate punctele de vedere, așa se câștigă un meci, cu multă muncă. Eu am vrut să marchez și din penalty, am ratat, îmi pare rău, dar m-am scos cu lovitura liberă. Exersez și la antrenamente, important e că mi-a ieșit acum.

Obiectivul nostru principal este să ajungem în play-off, după vom vedea, dar asta ne dorim acum. Situația o știm, avem răbdare, suporterii sunt lângă noi, tragem din greu și așteptăm să vină și salariile. Echipa s-a închegat mult mai bine, a fost un început destul de greu. Rezultatele ajută, fanii la bine și la rău ne-au ajutat, dar rezultatele îi face să vină alături de noi.

Jucăm unde putem, am câștigat aici, la Giurgiu, oriunde trebuie să câștigăm! Eu sunt fericit la Dinamo, îmi fac treaba cât mai bine, sunt la Dinamo de 10 ani de zile, Dinamo e familia mea, clubul meu de mic”, a declarat Ahmed Bani la finalul meciului.

CITESTE SI:

Moment prielnic! Dinamo s-a apropiat de play-off, după pași greșiți făcuți de contracandidate

S-a stabilit stadionul pe care se va juca Dinamo – Slatina

Ovidiu Burcă, îngrijorat de situația lui Bordușanu, după ”luptele” cu Metaloglobus. Când se află care este accidentarea mijlocașului

3 gânduri despre &8222;Video I Moment emoționant după golul marcat de Ahmed Bani cu Metaloglobus&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s