O firmă de securitate cere plata unei datori în instanță. Ce urmări are pentru Dinamo

Dinamo şi-a continuat seria bună din Liga 2 şi în a 11-a etapă, reuşind să atingă borna de patru meciuri fără înfrângere, perioadă în care a însumat 10 puncte, după ce a învins-o pe Metaloglobus, scor 2-1 și s-a apropiat de zona play-off-ului.

Din nefericire, Dinamo se confruntă cu tot mai multe probleme în plan administrativ și financiar. În așteptarea validării noului plan de reorganizare, care s-a amânat cel mai probabil pentru 7 noiembrie, după contestația depusă de Dorin Șerdean, o nouă, problemă, s-a ivit pentru Dinamo.

Conform gsp.ro, compania Nei – Divizia de Securitate SRL a înaintat o acțiune la Tribunalul București, iar prima înfățișare în această cauză va avea loc luni, 24 octombrie. Decizia conducătorilor firmei a venit după ce nu și-au încasat suma de 219.000 de lei, peste 40.000 de euro, dintr-un contract încheiat cu clubul din Ștefan cel Mare.

Suma pe care ”câinii” o datorează companiei vine după ce au închiriat serviciile de pază și de securitate cu ocazia derby-ului Dinamo – CSA Steaua, scor 1-2, din 9 septembrie, disputat pe Arena Națională.

Termenul limită pentru achitarea serviciilor era finalul lunii septembrie și acesta a trecut, iar cei de la NEI au deschis o acțiune la Tribunalul București. La suma totală de 219.000 de lei a fost atașată și o datorie mai veche de 21.397 de lei, conform actului depus la dispoziția judecătorilor.

”Dacă plătește suma, retragem plângerea”

Compania Nei – Divizia de Securitate SRL a anunțat că este dispusă să retragă plângerea dacă cei de la Dinamo își vor respecta înțelegerea și vor plăti datoria, chiar dacă o parte dintre oamenii de ordine au fost răniți la derby-ul cu CSA Steaua.

”Am încercat să le transmitem pe toate căile posibile să achite acea creanță. Nu au mai răspuns la telefon. Noi am avut 40 de oameni la acel derby, unii au fost răniți, dar și-au asumat cei de la firmă, nu am cerut despăgubiri de la club.

Deși oamenii noștri au încasat de la toți… Doar să achite ceea ce am convenit, contractul. Nu avem rea intenție, dacă Dinamo plătește suma, retragem imediat plângerea”, au asigurat reprezentanții firmei de securitate.

Dorin Şerdean este unul dintre cei care au votat împotriva modificării planului de reorganizare. Unul dintre efectele acestei contestaţii este amânarea perioadei în care va putea fi acordată validarea noului plan de reorganizare de către judecătorul sindic. Programată iniţial pe 24 octombrie, validarea în instanţă a planului a fost mutată pentru data de 7 noiembrie.

2,5 milioane de euro ar mai rămâne de achitat de către Dinamo dacă „trece” noul plan de reorganizare și va fi validat

7 milioane de euro este cuantumul datoriilor acumulate de clubul din Ștefan cel Mare

CITESTE SI:

Video I Dezvăluiri despre plecarea lui Cătălin Hîldan Jr. de la Dinamo

Video I Moment emoționant după golul marcat de Ahmed Bani cu Metaloglobus

Moment prielnic! Dinamo s-a apropiat de play-off, după pași greșiți făcuți de contracandidate

3 gânduri despre &8222;O firmă de securitate cere plata unei datori în instanță. Ce urmări are pentru Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s