Plecat din Ștefan cel Mare, nu și-a găsit echipă nici până acum. Situația jucătorului șomer la 28 de ani

Steliano Filip (28 de ani), traversează o perioadă neagră a carierei sale, pentru că după retrogradarea cu Dinamo și despărțirea de aceștia în data de 1 iulie 2022, fostul fundaș stânga al echipei naționale nu și-a găsit echipă și este șomer de mai multe luni.

Deși a devenit fotbalist liber de contract în vară, după despărțirea de Dinamo, Steliano Filip nu a reușit să obțină o înțelegere cu un alt club nici din afara granițelor, dar nici din fotbalul românesc, iar acum este într-o postură ingrată de a nu a avea contract și salariu, cu toate că are doar 28 ani, o vârstă la care alți români se gândesc să facă pasul către un campionat puternic sau către un club unde pot fi plătiți mai bine.

De aproape 4 luni stă fostul fundaș stânga fără echipă, de când s-a decis de comun acord să se rupă înțelegerea dintre Dinamo și acesta.

Deși se zvonea la un moment dat că ar fi dorit de o echipă din Ungaria, Steliano Filip nu a mai ajuns în cele din urmă în țara vecină, iar acum speră să semneze un nou angajament în pauza de iarnă.

În vară, administratorul judiciar de la Dinamo, Răzvan Zăvăleanu, declarase că Steliano Filip fusese propus multor impresari, însă nu s-a fructificat cu nicio ofertă concretă pentru jucător.

„Insistențele de a pleca au fost ale lui Steliano Filip. A fost o înțelegere pe care am avut-o cu el în iarnă și am stabilit clar condițiile în care va pleca în vară. Acest lucru nu a fost respectat, din păcate. A renunțat la o sumă consistentă și nu mai era corect pentru club să fie ținut.

Am vorbit cu zeci de impresari, dar n-a avut nicio ofertă”, a spus, în urmă cu 3 luni, Zăvăleanu.

Decăderea lui Steliano Filip, fotbalistul care a fost la națională, dar acum e șomer la 28 de ani

Filip a reprezentat echipele naționale de tineret de la U17, U18, U19 și U21, iar în noiembrie 2015 a fost debutat la naționala de seniori într-o partidă amicală jucată de tricolori cu Italia, sub comanda selecționerului Anghel Iordănescu.

7 apariții a bifat în total pentru România, printre acestea fiind și un meci de la ultimul turneu final la care a participat naționala noastră, EURO 2016, când a fost pe teren timp de 34 de minute în remiza cu Elveția. O singură victorie au bifat tricolorii cu Filip în teren, într-un meci de pregătire din martie 2016, când victimă a fost naționala Lituaniei.

Din tricoul echipei naționale, Steliano Filip a decăzut și a fost printre cei „vinovați” de retrogradarea lui Dinamo, făcând parte din lotul „câinilor” în a doua parte a sezonului precedent.

LPS Banatul, Avicola Buziaș, FC Maramureș, Dinamo, Hajduk Split, Dunărea Călărași, Viitorul Constanța și AE Larisa sunt cluburile pentru care a evoluat Steliano Filip de-a lungul carierei.

200.000 de euro este cota de piață a lui Filip, potrivit Transfermarkt.com.

CITESTE SI:

O firmă de securitate cere plata unei datori în instanță. Ce urmări are pentru Dinamo

Video I Dezvăluiri despre plecarea lui Cătălin Hîldan Jr. de la Dinamo

Video I Moment emoționant după golul marcat de Ahmed Bani cu Metaloglobus

4 gânduri despre &8222;Plecat din Ștefan cel Mare, nu și-a găsit echipă nici până acum. Situația jucătorului șomer la 28 de ani&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s