Video I Dezvăluiri despre plecarea lui Cătălin Hîldan Jr. de la Dinamo

Cătălin Hîldan Jr. (19 ani) a plecat de la Dinamo în această vară și a semnat cu FC Voluntari.

Cătălin Hîldan ”Junior”, fiul fratelui ”Unicului Căpitan”, Cristi Hîldan, a ajuns la FC Voluntari din postura de jucător liber de contract, după ce oficialii clubului nostru nu au venit cu nicio ofertă de prelungire a contractului.

În mod evident, plecarea tânărului fundaș central, în vârstă de doar 19 ani, din Ștefan cel Mare a generat sentimente amestecate în interiorul familiei „Unicului Căpitan”. Totuși, Cristi Hîldan a explicat că s-a împăcat în cele din urmă cu decizia luată de conducerea ”câinilor”. De asemenea, el este convins că fiul său va reveni într-o bună zi la Dinamo, dacă evoluțiile sale ulterioare îl vor recomanda pentru acest lucru.

Legat de motivele pentru care tânărul Cătălin Hîldan nu a reușit să îi impresioneze pe oficialii lui Dinamo, Cristi Hîldan a explicat că pe umerii fiului său a fost pusă o presiune foarte mare. În mod inevitabil, toată lumea tindea să îl compare automat cu regretatul său unchi.

”Sunt din 92′ la Dinamo, dar eu am venit cu fratele meu din 85′ – 86′, cam așa, din anii ăia sunt la Dinamo. De asta spun că este un amestec din fiecare sentiment, pentru că e normal, după ce ai trăit atâția ani în Dinamo, parcă să te desparți așa brusc nu e prea plăcut. Dar respect și am respectat decizia. A fost un colectiv tehnic, care a alcătuit lotul echipei pentru Liga 2. Le-am respectat decizia. Nu a făcut parte din acest lot.

Nu am să spun oferta, nici nu mai contează. Important este că este liniștit, nu mai are presiunea a ceea ce face, orice gest pe care îl făcea era imediat catalogat. ‘Nu semeni, nu ești ca…’ și așa mai departe. Și atunci era o presiune foarte mare pe el. Acum este descătușat, și eu la fel, pentru că, dacă lui nu îi era bine, nici mie nu îmi e bine, este clar, ca orice părinte. Lucrurile sper să meargă bine în continuare.

Cu siguranță, dacă merită și dacă este dorit, dacă demonstrează că joacă fotbal pe placul lui Dinamo, 100% se va întoarce la Dinamo, asta o spun, și o spune și el, nu numai eu”, a spus Cristi Hîldan în cadrul noi emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”.

Au trecut peste 22 de ani de când Cătălin Hîldan, idolul suflării dinamoviste, a părăsit această lume, în timpul unui meci de pregătire. Din prima zi în care a călcat pe un teren de fotbal, nepotul său Cătălin jr a îmbrăcat tricoul lui Dinamo, însă după retrogradarea echipei în Liga 2, tânărul fundaș central a părăsit gruparea din Ștefan cel Mare.

Pe 5 octombrie 2000, Cătălin Hîldan, în vârstă de 24 de ani, a suferit un stop cardiac în timpul unui amical susținut de Dinamo la Oltenița și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor de a-l salva.

CITESTE SI:

Video I Moment emoționant după golul marcat de Ahmed Bani cu Metaloglobus

Moment prielnic! Dinamo s-a apropiat de play-off, după pași greșiți făcuți de contracandidate

S-a stabilit stadionul pe care se va juca Dinamo – Slatina

3 gânduri despre &8222;Video I Dezvăluiri despre plecarea lui Cătălin Hîldan Jr. de la Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s