Moment prielnic! Dinamo s-a apropiat de play-off, după pași greșiți făcuți de contracandidate

”Câinii” au ajuns la patru meciuri consecutive fără înfrângere în Liga 2 și s-a apropiat de zona play-off-ului. Mai mult, Dinamo este, până în acest moment, singura echipa care a câștigat toate punctele în deplasare în etapa a 11-a a ligii secunde.

În urma cu câteva minute s-au închistat alte două jocuri din cadrul etapei a 11-a, iar două dintre contracandidatele noastre pentru un loc în play-off au făcut pași greșiți.

”Câinii” au fost ajutați și de rezultatul formației Viitorul Selimber care a pierdut la scor de neprezentare în deplasarea de la Baia Mare, dar și de rezultatul din meciul Unirea Slobozia – Politehnica Timișoara. Ialomițenii, care ocupă locul șase, ultimul care asigură prezența în play-off, au remizat cu penultima clasată, scor 0-0, astfel că lupta pentru locurile de play-off s-a ”strâns”.

Sunt două rezultate care ajută indirect Dinamo, în acest moment, înaintea meciurilor de mâine ( CSA – Otelul și Buzău- Progresul Spartac).

Dinamo, care ocupă locul 11, este la doar trei puncte de zona play-off-ului. În următoarea etapă, ”câinii” vor întâlni CSM Slatina, fosta echipă a lui Ovidiu Burcă și formația care ocupă locul șapte, cu 18 puncte.

O victorie i-ar permite echipei din ”Ștefan cel Mare” să se apropie și mai mult de zona de play-off. Dacă va învinge, Dinamo poate trece peste Slatina și poate profita de faptul că mai multe echipe care se luptă pentru locurile fruntașe se vor duela între ele.

Programul etapei a 12-a din Liga 2:

DINAMO – CSM Slatina

CSC Șelimbăr – Ripensia Timișoara

Poli Iași – Csikszereda Miercurea Ciuc

Politehnica Timișoara – Minaur Baia Mare

Progresul Spartac – Unirea Slobozia

Unirea Constanța – Metaloglobus București

Unirea Dej – Concordia Chiajna

ACS Viitorul Tg. Jiu – CSA Steaua București

FC Brașov – CSC Dumbrăvița

Oțelul Galați – Gloria Buzău

”Mă bucur că am rezistat până la final, chiar dacă pe final am avut și doi oameni mai puțin pe teren, inclusiv la faza golului.

Așa e când joci la Dinamo! Toți vor să ne bată. Și nu numai să ne bată. Vor să ne ia inimile din piept și să le pună pe masa de duminică și să le povestească nepoților cum a fost. Asta înseamnă să fii la Dinamo. În primul rând trebuie să răspunzi cu aceeași intensitate, pentru că altfel ai probleme”, a spus Ovidiu Burcă la finalul meciului cu Metaloglobus.

CITESTE SI:

S-a stabilit stadionul pe care se va juca Dinamo – Slatina

Ovidiu Burcă, îngrijorat de situația lui Bordușanu, după ”luptele” cu Metaloglobus. Când se află care este accidentarea mijlocașului

Patru dinamoviști accidentați, după ”războiul” cu Metaloglobus. Ovidiu Burcă, îngrijorat de situația infirmeriei

3 gânduri despre &8222;Moment prielnic! Dinamo s-a apropiat de play-off, după pași greșiți făcuți de contracandidate&8221;

Lasă un răspuns