Shop-ul Dinamo primordial! Detalii importante despre activitatea de marketing

Dinamo ușor, ușor se reabilitează, după sezonul negru precedent și piedicilor puse de către foștii acționari sau actuali. Dar și a unuia care nu a investi, nici măcar prețul unui bilet în peluză, la Dinamo.

Astfel, reorganizare administrativă este în desfășurare. Echipa noastră are multe minusuri în momentul de față și sunt o serie de chestiuni care trebuie puse la punct.

Faptul că nu există resurse financiare în club nu mai este o surpriză, de aceea suntem și în insolvență, dar lipsa banilor afectează și activitățile care ar trebui să aducă alți bani în club, lucru confirmat de Vlad Iacob în cadrul emisiunii, prietenilor noștri de la Radio Dinamo1948, în care a discutat și despre shop-ul online, la care fanii dinamoviști așteaptă mai multe produse.

Administratorul special al clubului a explicat de ce momentan nu sunt mai multe produse în shop și de ce livrarea durează destul de mult.

”Ne dorim să avem o ofertă mai variată, resursele pe care le avem sunt limitate, inclusiv resursă umană, la marketing avem foarte puțini oameni. Cei din DDB s-au oferit să ne ajute, am demarat un dialog în acest sens, să dezvoltăm magazinul.

Mai există un considerent pentru care tricourile au termen mare de livrare, nu a depins de noi. Prin contactul cu Macron, nu putem da comandă de câteva zeci sau sute, trebuie să dăm comenzi semnificative, trebuie să plătim o parte din bani în avans, situația financiară este fragilă și nu ne permite să facem asta.

Caut soluții în acest sens, voi demara un dialog cu cei de la Macron în acest sens să vedem ce opțiune vom găsi. Contractul a fost renegociat sezonul trecut, a fost defavorabil clubului și acum avem niște condiții care nu sunt extraordinare, dar sunt mult mai bune față de cel de precedent, semnat de oamenii din perioada Cortacero”, a explicat Vlad Iacob la Radio Dinamo1948.

CITESTE SI:

S-au pus în vânzare biletele pentru meciul din Cupa României cu Sepsi. Vezi programul caselor de bilete

Fanii dinamoviști dau încă o dată dovada faptului că sunt UNICI! Reușită remarcabilă a membrilor DDB

În drum spre play-off! Programul ”câinilor” în luna noiembrie

3 gânduri despre &8222;Shop-ul Dinamo primordial! Detalii importante despre activitatea de marketing&8221;

Lasă un răspuns