Răzvan Zăvăleanu așteaptă modificarea planului de reorganizare. ”Piedica” pusă de Șerdean, fără șanse!

Dorin Serdean încearcă pe toate căile să blocheze planul de reorganizare.

Omul care în martie a preluat pachetul majoritar al acțiunilor clubului Dinamo 1948 S.A, deținut de Pablo Cortacero.

În data de 14 octombrie, creditorii societății care administrează clubul au acceptat Planul de Reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare. Așa cum era de așteptat, după publicarea rezultatului votului în Buletinul Procedurilor de Insolvență, la Tribunalul București puteau fi formulate contestații.

Dorin Șerdean, cel care, în cazul aprobării planului de către Judecătorul sindic ar pierde pachetul majoritar al Lotus, societatea pe care o administrează, figurează cu două contestații. Una împotriva hotărârii Adunării Creditorilor din 14 Octombrie, iar cealaltă împotriva tabelului definitiv , -după ce a câștigat procesul de reîncadrare în funcția de președinte executiv, pe care a deținut-o în club- plus sumele aferente salariilor restante-.

Potrivit companiei reprezentate de Răzvan Zăvăleanu, Șerdean nu a avut drept de vot în cadrul Adunării Creditorilor și a făcut contestație doar cu scopul de a tergiversa punerea în discuție a confirmării Planului de reorganizare modificat, cu prelungirea perioadei de reorganizare al SC Dinamo 1948 S.A.

Practicianul în insolvență a explicat judecătorului sindic că Dorin Șerdean nu a avut drept de vot, deoarece nu este un simplu creditor al SC Dinamo 1948 S.A.

”Toți cei cu care am discutat până în momentul acesta așteaptă să vadă ce se întâmplă cu modificarea de plan, acolo se rezolvă două mari probleme. Sumele de plată vor fi mult mai mici și va fi mult mai facilă procedura de preluare a acțiunilor. Toți cei cu care am vorbit așteaptă să vadă ce se va întâmpla la termenele din 7 noiembrie, 21 noiembrie sau când o mai fi. Este posibil, acum trebuie să vă spun că termenele pe care le avem la Dinamo sunt relativ scurte.

Am vrea ca lucrurile să se petreacă mai repede. Dacă nu ar fi atâția ‘dinamoviști’, ghilimelele le puneți dumneavoastră, care se ocupă să obstrucționeze procedura de vot a planului, atunci lucrurile ar merge foarte repede. Majoritatea creditorilor au votat pentru această modificare de plan.

În mod evident (n.r. dacă Șerdean împiedică acest proces), a atacat din toate pozițiile și cu toate posibilitățile avute la îndemână modificarea de plan. Legal vorbind, nu are șanse, dar este de ajuns ca să ne facă să întârziem. Supărarea dumnealui nu o pot înțelege, a existat această șansă de a aduce investitori la Dinamo, există în continuare această șansă, poate chiar ar fi mai interes un potențial investitor, dar fiecare mai vrea să obțină un ban, deși echipa asta a fost destul de vitregită”, a spus Răzvan Zăvăleanu, la Pro Arena.

Dinamo, opt meciuri fără înfrângere!

În timp ce așteaptă vești bune pe plan administrativ, Dinamo și-a mai revenit pe plan sportiv. ”Câinii” au avut un start modest de sezon în primul an din istorie în Liga 2, dar au ajuns la opt meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile și speră acum la o calificare în play-off.

Cu 18 puncte, echipa lui Ovidiu Burcă ocupă locul 11. S-au disputat deja 13 etape din sezonul regulat al Ligii 2. Luând în calcul că sezonul regulat din eșalonul secund are 19 etape, orice pas greșit ar putea costa calificarea în play-off.

Programul lui Dinamo din sezonul regulat al Ligii 2:

DINAMO– CSC Dumbrăvița

Poli Iași – DINAMO

FC Brașov – DINAMO

DINAMO– Unirea Constanța (partidă ce se va disputa în 2023)

CSC 1599 Șelimbăr – DINAMO (partidă ce se va disputa în 2023)

DINAMO– Politehnica Timișoara (partidă ce se va disputa în 2023)

CITESTE SI:

Video I David Țone, ”câine” cu pene: ”Mereu mi-am dorit să joc acolo”

Video I Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Anunțul momentului pentru fanii ”câinilor”

Dinamo, doar egal la Miercurea Ciuc

Un gând despre &8222;Răzvan Zăvăleanu așteaptă modificarea planului de reorganizare. ”Piedica” pusă de Șerdean, fără șanse!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s