Contestat la Dinamo, Eugen Neagoe nu uită ”stopul” din Ștefan cel Mare

Actualul antrenor al celor de la Universității Cluj, Eugen Neagoe a avut un scurt mandat pe banca lui Dinamo.

La începutul sezonului 2019/2020, Neagoe prelua Dinamo și era contestat în permanență de suporterii lui Dinamo. Antrenorul a pierdut clar meciul de debut, cu FC Viitorul (0-5), iar la următorul joc, cel cu Universitatea Craiova (0-2), a suferit un infarct miocardic pe Arena Națională. Ulterior, Neagoe era înlocuit cu Dusan Uhrin, cel care se află acum la al doilea său mandat.

Acum, Neagoe spune că nu ar reveni niciodată în Ștefan cel Mare și e sigur că anumite persoane i-au determinat pe fani să fie împotriva lui.

”Nu le-am dorit, nu le doresc răul, îmi pare rău de Dinamo, de dinamoviști, n-am ură nici pe suporteri. M-am bucurat că am văzut echipe de tradiție revenind în prima ligă. Îmi pare rău că nu este Poli Iași, îmi pare rău și de Dinamo, un nume foarte mare. Dacă a retrogradat, înseamnă că atât a putut. E acolo „datorită” celor de acolo, nu a altora din afara clubului.

Eu știu foarte bine cine a orchestrat situația, cine a montat acei suporteri contra mea, știu foarte bine cine era în spatele lor… Niște oameni cărora nici nu vreau să le pronunț numele. Dacă-i voi ierta? Din punctul meu de vedere, nu au niciun pic de omenie. Cei ce doresc să facă rău altora”, a declarat Eugen Neagoe potrivit gsp.ro.

Tehnicianul afirmă că nu poate să treacă peste acel moment și susține că nu îi va ierta pe cei care l-au sabotat:

”Niciodată! Nu pot. Sunt sincer. Niciodată! Nici n-o să vorbesc, n-o să le pronunț numele, dar nici nu pot trece peste. În primul rând, trebuie să fim oameni, înainte de orice. Acele persoane, din punctul meu de vedere, nu sunt oameni. M-am întâlnit și în București cu fel de fel de suporteri ai lui Dinamo, niciodată n-am avut vreo problemă. Niciodată nu mi-au reproșat nimic, din contră, am vorbit deschis. Spuneau că știau și ei bine ce mi s-a întâmplat”, a mai spus acesta.

Neagoe a stat 4 meciuri pe banca lui Dinamo, în perioada iulie-august 2019.

CITESTE SI:

Un fost ”câine” merge la Cupa Mondială din Qatar. Povestea venirii lui în Ștefan cel Mare

Nicolae Badea, noi atacuri la adresa conducerii lui Dinamo

Ovidiu Burcă, mesaj către suporterii dinamoviști

3 gânduri despre &8222;Contestat la Dinamo, Eugen Neagoe nu uită ”stopul” din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns