Video I Vlad Iacob, aproape să se înțeleagă cu Șerdean; ”Am reușit să îi aduc domnului Șerdean o ofertă”

Suflarea dinamovistă, așteaptă cu nerăbdare data de 21 noiembrie, atunci când verdictul în ceea ce privește planul de reorganizare modificat, poate schimba situația clubului nostru.

Vlad Iacob afirmă că a găsit investitorii pentru echipă, dar că totul depinde de ce se va întâmpla cu planul de reorganizare modificat.

Administratorul special al clubului a dezvăluit că Dorin Șerdean ar fi acceptat la un moment dat oferta venită din partea grupului One. Totuși, spune Vlad Iacob, totul s-a blocat din cauza unei intârzieri de două, trei zile.

”Cu domnul Șerdean nu am mai discutat de câteva săptămâni bune. Pe lângă faptul că am reușit cu resurse extrem de puține să ținem lucrurile pe linia de plutire și pe lângă faptul că am reușit să găsim investitori și permanent ne-am luptat și m-am luptat în acest sens, am reușit să îi aduc domnului Șerdean o ofertă de 400 de mii de euro pentru pachetul de acțiuni pe care dumnealui le avea.

El a avut alte așteptări, am încercat să îl fac să înțeleagă, am văzut și ceea ce a spus că oferta era similară cu ceea ce primesc fotbaliștii… Țin să îi explic că în football business performanța sportivă este strict legată de perfomanța financiară. La fotbal, cota unui club se stabilește și în funcție de performanța sportivă a acestuia.

Așa că oferta pe care a primit-o nu a fost nici decum jignitoare. A fost o oferă care a avut o parte din bani corelată de performanțele sportive ale clubului. Erau bani care ar fi ajuns, mai devreme sau mai târziu, la dumnealui. Acum, în acest moment, domnul Șerdean riscă să nu mai primească ceva pentru acțiunile domniei sale.

Am vorbit atunci cu el, am încercat să îl conving în toate felurile posibile. Însă, atunci când dumnealui a acceptat, a fost prea târziu. Pentru că oamenii de business impun niște limite și au o răbdare limitată. Și a mai fost o informație falsă pe care a transmis-o domnul Șerdean atunci, a insinuat că acea scrisoare de garanție de 2 milioane de euro nu i-a fost pusă la dispoziție sau nu știu cum.

Eu anunț că este o informație falsă. Nu aveau nicio problemă investitorii respectivi să pună la dispoziție o scrisoare de garanție de 2 milioane de euro. Și i-a fost și comunicat acest lucru. A fost așteptat să semneze într-o zi de vineri, apoi să semneze într-o zi de luni. El a venit și a semnat într-o zi de joi.

Au fost și niste oameni binevoitori care s-au dus și i-au influențat pe cei de acolo în sens negativ. Au spus că fotbalul românesc, că o grămadă de probleme… Nu știu dacă domnul Andone are vreo vină, cred că domnul Andone a fost poate puțin naiv. Știu că Andone nu a făcut rău clubului vreodată.

Cred că a avut o naivitate, o naivitate pe care oricine poate să o aibă atunci când cineva apropiat și care ți-a fost coleg vine și îți prezintă niște informații, tu de multe ori tinzi să le crezi”, a pus Vlad Iacob în cadrul emisiuni de la PlaySport dedicată suporterilor dinamoviști, ”Dinamo 7/9”.

Relația cu Răzvan Zăvăleanu

”Lucrăm împreună, colaborăm bine. Au existat și momente în care am avut divergențe, am considerat că trebuie să direcționăm resurse în altă direcție, ei au considerat altceva. Până la urmă am ajuns la un consens.

Nu e plăcut să administrezi o societate aflată în insolvență, este extrem de neplăcut. Cu RTZ am o relație funcțională, relație bună. Există și divergențe, dar important este că am ajuns la un consens pe subiectele importante”, a spus Vlad Iacob.

CITESTE SI:

Performanța lui David Popovici obligă! Decizie importantă luată de conducătorii din Ștefan cel Mare

Dinamo, amical în week-end! Vezi când se joacă meciul cu Poli Iași din etapa #15

David Popovici, a treia medalie de aur la Campionatul Național! Ce urmează pentru dinamovist

3 gânduri despre &8222;Video I Vlad Iacob, aproape să se înțeleagă cu Șerdean; ”Am reușit să îi aduc domnului Șerdean o ofertă”&8221;

Lasă un răspuns