Florin Bratu, revenire surprinzătoare pe banca tehnică: ”Mă atrage ideea, e clar!”

bratu

Liber de contract după despărţirea de selecţionata U21 a României, Florin Bratu (42 de ani) se apropie de revenirea pe banca tehnică.

Fostul jucător și antrenor din Ștefan cel Mare, ar putea reveni în fotbal la FC Botoșani, echipa din Liga 1, care tocmai s-a despărțit de Mihai Teja zilele trecute.

”Bratone” a confirmat că îl ”atrage ideea” de a se întoarce în fotbal.

Bratu are o relaţie bună cu Valeriu Iftime, cu care discută constant, şi a recunoscut că ar fi atras să se întoarcă în fotbal, numind-o pe Botoşani una dintre primele cinci echipe din Liga 1.

”Mă atrage ideea să revin, e clar, face parte din mine. Aştept, să vedem până la urmă ce se va concretiza. Au fost şi de afară nişte propuneri chiar din ţările arabe.

E bine să ai principii dar până la un moment dat, atunci când nu perturbă viaţa echipei. Fotbalul înseamnă rezultate, atâta timp cât ai rezultate şi lucrurile merg bine, toată lumea e fericită.

Trebuie un ciclu săptămânal, să faci tot ca să câştigi meciul care urmează. Pentru mine Botoşani e în primele cinci echipe din România, are lot tehnic, poţi face posesie.

Poţi ataca adversarul, te poţi impune în meciuri. Îmi pare rău că lucrurile nu funcţionează acum, are nişte străini, dar şi nişte români de echipă naţională, care sunt interesanţi.

CFR, FCSB, s-au hrănit de acolo, din jucătorii aceia. Universitatea Craiova la fel, asta spune multe despre Botoşani şi despre potenţialul acestor jucători”, a declarat Florin Bratu.

Deşi a făcut primii paşi în antrenorat în urmă cu mai bine de opt ani, Florin Bratu încă nu a demonstrat că ar avea calităţile necesare pentru a deveni un tehnician de top.

Fostul selecţioner de la naţionalele U18 şi U21 le-a pregătit, la nivel de club, doar pe Dinamo II, CS Tunari, Dinamo şi Concordia Chiajna.

CITESTE SI:

Volei I Dinamo țintește 8-imile CEV Cup: ”Meciul cu Luneburg este foarte important”

Instanța a decis! Ce s-a întâmplat cu contestația lui Dorin Șerdean

”Asta vreau!” Cerința lui Ovidiu Burca, neînvins în șapte partide consecutive

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Florin Bratu, revenire surprinzătoare pe banca tehnică: ”Mă atrage ideea, e clar!”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s