Volei I Dinamo țintește 8-imile CEV Cup: ”Meciul cu Luneburg este foarte important”

Voleibaliștii de la Dinamo au obținut în tur o victorie mare în Germania, la debutul în cupele europene ediția 2022-2023. Jucătorii antrenați de Fernando Munoz s-au impus cu 3-2 la Luneburg.

Partida retur, se va disputa, miercuri, 16 noiembrie, în sala Dinamo, de la ora 19:00.

Înaintea partidei de mâine, am stat de vorbă cu Răzvan Mihalcea. Căpitanul echipei noastre, dorește și îndeamnă echipa spre victorie.

”Meciul cu Luneburg este unul foarte important pentru noi! Avem nevoie neapărat de victorie pentru a fi siguri de calificare în următoarea etapă a CEV Cup”, a declarat Mihalcea pentru doardinamo.com.

Totodată, Răzvan Mihalcea i-a analizat pe nemți: ”Cei de la SVG Luneburg sunt o echipa cu un joc organizat și cu o apărare bună și nu va fi un meci ușor.

Sperăm ca la ora meciului să fim 100% fizic și să avem un joc bun, iar la final să ne bucurăm împreună cu suporterii noștri”, ne-a declarat, centralul echipei noastre.

Gabriel Cherbeleață a suferit o entorsă săptămâna trecută și va lipsi din meciul retur.

Bilete pentru meciul cu SVG Luneburg

Pentru această partidă, CS Dinamo în parteneriat cu Eventim, le oferă suporterilor achiziționarea tichetelor online

Preț tichet:

Intrare generală: 15 de lei.

Tichetele de acces se pot achiziționa și direct de la sală, începând cu ora 18:00.

Victorie în Germania!

Dinamo a început la Luneburg în formula standard, cu excepția poziției de opus/universal, pe care a fost titularizat Ramirez Pita. Gabriel Cherbeleață a suferit o entorsă la meciul cu Steaua, disputat cu o zi înaintea plecării, și nu a putut face deplasarea în Germania: Mihalcea, Bartha – centri, Cuk și Sergio Felix – extreme, Ignacio Sanchez – coordonator, Ramirez Pita – opus. Watanabe – libero.

După primele două seturi, în care lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit, antrenorul Fernando Munoz a schimbat jumătate de sextetul de bază: au intrat Rareș Bălean – opus, Gommans – extremă și Christian Thondike la coordonare. Jocul s-a schimbat, iar Dinamo a fost echipa care a dominat momentele importante ale meciului. Blocajul a mers din ce în ce mai bine – 17 puncte în total, cu Răzvan Mihalcea excelent -, iar meciul a curs în favoarea vicecampioanei României.

Rareș Bălean 18p (eficiență 59%), Sergio Felix 18p, Bartha 9p, Mihalcea 9p, Gommans 8p, Ramirez Pita 7p, Thondike 4p, Ghionea 3p, Cuk 3p au punctat în acest meci pentru Dinamo.

Video I SVG Luneburg – Dinamo 2-3 (tur)

CITESTE SI:

Instanța a decis! Ce s-a întâmplat cu contestația lui Dorin Șerdean

”Asta vreau!” Cerința lui Ovidiu Burca, neînvins în șapte partide consecutive

Avancronică I CSA Steaua – Dinamo Bucureşti

3 gânduri despre &8222;Volei I Dinamo țintește 8-imile CEV Cup: ”Meciul cu Luneburg este foarte important”&8221;

Lasă un răspuns