Instanța a decis! Ce s-a întâmplat cu contestația lui Dorin Șerdean

Mai sunt câteva zile, după care suflarea dinamovistă va afla decizia tribunalului din data de 21 noiembrie, atunci când verdictul în ceea ce privește planul de reorganizare modificat, poate schimba situația clubului nostru.

Până atunci, am câștigat o primă luptă cu patronul cerșetor. Dorin Serdean a depus două contestații împotriva planului de reorganizare.

Luni, 7 noiembrie, la Tribunalul București au fost judecate contestațiile formulate de Dorin Șerdean împotriva tabelului definitiv al creanțelor actualizat SC Dinamo 1948 SA, respectiv a hotărârii adunării creditorilor din data de 14 Octombrie.

”Eu, am contestat faptul că APCH a fost încadrată greșit cu creanța de circa 5.800.000 lei în categoria creditori cu cauza de preferință și că trebuia încadrată cu toate creanțele în categoria creditori chirografari.

În apărarea sa, administratorul judiciar invocă tardivitatea contestației mele, dar contestația se bazează pe existența unor documente noi, recent apărute în dosar, referitoare la erori și/sau situații de dol (explicație dex = acțiune făcută cu rea-credința, cu viclenie, pentru a determina pe cineva să încheie un contract nefavorabil sau să admită o clauză defavorabilă într-un contract), or atunci legea permite depunerea de contestații de către alți creditori fără invocarea tardivității. Astăzi avocatul meu a depus la dosar o parte din aceste documente”, spunea Dorin Șerdean.

Instanța a decis să dea un verdict favorabil clubului Dinamo și administratorul judiciar prin decizia de astăzi:

”Admite excepția tardivitătii formulării contestației invocată de administratorul judiciar. Respinge contestația împotriva tabelului definitiv al actualizat al creanțelor publicat în BPI nr… astfel cum a fost precizată, ca tardiv formulată. Respinge cererea formulată de administratorul judiciar de amendare a contestatoarei. Cu apel în 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicarea în Buletinul Procedurilor de Insolvență ce va fi depus la Tribunalul București.”

Într-un document trimis la Tribunal, joi, 27 octombrie, Răzvan Zăvăleanu explica judecătorului sindic că Dorin Șerdean nu a avut drept de vot, deoarece nu este un simplu creditor al SC Dinamo 1948 S.A.

”Domnul Dorin Șerdean este administrator și asociat unic (cota de participare la beneficii și pierderi 100%/100%) al Lotus Perfect Products SRL, acționar al Dinamo 1948 S.A. ce deține o cotă de participare la beneficii și pierderi de 72,8758%/72,8758%.

De asemenea, nici Lotus Perfect Products SRL nu este un simplu acționar majoritar al Dinamo 1948 SA”, scrie în actul depus de Răzvan Zăvăleanu la dosar. Administratorul judiciar al lui Dinamo a evidențiat faptul că Dorin Șerdean controlează Dinamo, prin intermediul Lotus Perfect Products SRL.

”Solicităm judecătorului sindic respingerea contestației ca fiind vădit nefondată și aplicarea unei amenzii judiciare lui Dorin Șerdean, pentru exercitarea cu rea credință a drepturilor procesurale”, anunță RTZ.

CITESTE SI:

”Asta vreau!” Cerința lui Ovidiu Burca, neînvins în șapte partide consecutive

Avancronică I CSA Steaua – Dinamo Bucureşti

Unde poți vedea online și cine transmite meciurile Campionatului Mondial din Qatar

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Instanța a decis! Ce s-a întâmplat cu contestația lui Dorin Șerdean&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s