”E foarte important să știi că poți schimba ceva pe parcursul meciului”

Dinamo a ajuns la șapte partide la rând fără înfrângere în liga secundă! Parcurs care nu părea la începutul sezonului să fie posibil.

Cu un lot destul de ”subțire”, antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă se declară mulțumit de banca de rezerve pe care o administrează în Ștefan cel Mare.

Asta deoarece, jucătorii veniți din postura de rezerve, au reușit să marcheze și să schimbe soarta unei partide. În partida cu Sepsi a fost introdus pe parcurs Iulian Roșu, care a marcat și a contribuit și la autogolul formației de etnie maghiară.

Mijlocașul central a fost răsplătit cu un loc de titular cu Dumbrăvița și a confirmat printr-un gol în minutul 47.

Tot în partida cu Dumbrăvița, tehnicianul lui Dinamo, i-a oferit minute și lui Valentin Borcea. Mijlocașului ofensiv i-a venit rândul, tot din postura de rezervă și a reuși să marcheze de două ori.

Antrenorul lui Dinamo, Ovidiu Burcă a vorbit, despre cât contează ca jucătorii intrați pe parcurs să aibă evoluții bune.

”E foarte important să știi că poți schimba ceva pe parcursul meciului, jucătorii care intră îți pot decide meciul.

Cred că fiecărui antrenor îi este greu să îi facă pe jucători să înțeleagă că sunt importanți, în mintea lor este impământenităideea că dacă nu joacă nu sunt importanți, dacă nu sunt pe foaia de 20 de jucători, nu au valoare.

Eu cunosc foarte bine, nu am fost un jucător care a fost mereu în lumina reflectoarelor, am experimentat toate ipostazele în care a fost un jucător, acord importanță tuturor jucătorilor.

Unii astăzi nu joacă, nu sunt în lot, dar știu că pot decide un meci pe viitor. Ei au strâns din dinți, am văzut că suferă, și-au dorit foarte mult să marcheze, să se simtă importanți.

M-am bucurat pentru noi, pentru echipă, să ai jucători și întorci capul pe bancă să îl alegi”, le-a spus Burcă, prieteniilor noștri de la Radio Dinamo1948.

Video I Dinamo – Dumbrăvița (4-1)

Dinamo, la patru puncte de locurile de play-off. ”Câinii” încă mai speră la grupa de promovare

Dinamo a urcat pe locul 8 în urma acestui succes, cu 21 de puncte, la patru puncte de locul 6, Unirea Dej. De partea cealaltă, CSC Dumbrăvița e într-o situație tot mai grea. Nu a mai câștigat de patru meciuri, timp în care nu a luat nici măcar un punct, și e pe locul 18 din 20 de echipe, cu 13 puncte, la egalitate cu locul 17, Metaloglobus.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă nu îl menajează pe David Țone: ”A avut în trecut tot felul de probleme”

CNI a finalizat și ultima procedură aferentă noului stadion Dinamo: ”În situația în care nu vor exista contestații…”

Ionel Dănciulescu, înapoi la Dinamo? Ovidiu Burcă: ”Consider că lui i s-a făcut o mare nedreptate”

3 gânduri despre &8222;”E foarte important să știi că poți schimba ceva pe parcursul meciului”&8221;

Lasă un răspuns