Decizia judecătorului sindic, privind noul plan de reorganizare a lui Dinamo

Fanii din programul DDB, cel care au susținut și susține financiar Dinamo în ultimii ani, așteaptă cu nerăbdare aprobarea noul plan de reorganizare sin Ștefan cel Mare.

Ultimele informații vizavi de soarta clubului nostru evidențiază faptul că judecătorul sindic a rămas în pronunțare pentru ”planul de reorganizare modificat”. Referitor la reorganizarea judiciară, de control al procedurii, s-a stabilit un nou termen pentru 6 februarie.

Atfel este așteptată decizia pentru validarea planului de reorganizare în următoarele 24 de ore, iar pe data de 6 februarie este fixat un termen trimestrial în care RTZ trebuie să prezinte raportul către judecătorul sindic.

Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după victoria în fața contestatorilor: ”Domnul Șerdean s-a grăbit!”

Săptămâna trecută, Tribunalul București, a respins contestațiile formulate de Nicolae Badea și Dorin Șerdean, împotriva planului de reorganizare. După decizia instanței, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo, a dat detalii și a dezvăluit că au exista și șicane, din partea contestatarilor, noului plan de reorganizare:

”Au fost și amenințări indirecte, dar lucrurile astea nu fac decât să ne motiveze, nu ne sperie. Avem o anumită experiență în cauze foarte mari, foarte importante, cu multe interese, și, dimpotrivă, suntem foarte motivați să rezolvăm lucrurile. Pe de altă parte, avem avantajul că în tot ceea ce facem respectăm litera și spiritul legii, ca atare nu suntem atacabili. Noi nu facem parti-pris-uri aici.

De exemplu, dacă ar fi fost lucruri pe care noi ar fi trebuit să le facem împotriva PCH-ului, în favoarea lui Dinamo, le-am fi făcut. Din fericire pentru Dinamo, PCH și DDB au fost niște mari susținători ai echipei și ai supraviețuirii acesteia și nu a fost cazul. Noi ne asumăm o conduită corectă, nu suntem sclavii intereselor nimănui aici, fie că vorbim despre PCH, DDB sau cei care azi atacă Dinamo. Ne lasă rece orice fel de încercări de imixtiune în activitatea noastră.

Față de ultimele termene, domnul Șerdean s-a grăbit să atace cu apel deciziile de azi, deși un semn de bărbăție și de dinamovism ar fi fost să pună armele jos. Dar e problema dumnealui.

(Avocații lui Nicolae Badea au spus că nu solicită amânarea planului, dar au depus contestații) Este evident că încearcă să amâne, să obstrucționeze, să oprească modificarea planului de reorganizare. Consecința este falimentul lui Dinamo, asta își asumă acești contestatari astăzi.

Pe 21 avem un termen legat de planul de reorganizare, sperăm să avem succes și acolo. Vom avea niște decizii executorii și, chiar dacă acestea vor fi atacate, vor fi deja puse în practică și lucrurile vor intra pe un făgaș normal”, a spus Zăvăleanu.

CITESTE SI:

Concluziile lui Ovidiu Burcă după amicalul cu Gloria Buzău

Dinamo își continuă seria de invincibilitate

Deniz Giafer și-a stabilit obiectivul în Ștefan cel Mare

Video I Prima reacție a lui Răzvan Zăvăleanu, după interdicția transferurilor

3 gânduri despre &8222;Decizia judecătorului sindic, privind noul plan de reorganizare a lui Dinamo&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s