Fotbalistul care-l încântă pe Ovidiu Burcă, spune cum s-a integrat în ”haită”

Considerat o cauza pierdută în primele săptămâni de la venirea la Dinamo, Quentin Bena, arată cu totul diferit în ultima vreme și este un jucător important în angrenajul gândit de Ovidiu Burcă.

Jucătorul francez, a trecut prin câteva accidentări groaznice, ruptură de ligamente încrucișate la ambii genunchi. Acesta a povestit într-un interviu pentru prietenii noștri de la Radio Dinamo1948, cum a reușit să se adapteze și care este programul să, pentru recuperare.

”Mă simt din ce în ce mai bine, la început au fost ceva probleme, au fost mulți jucători veniți la început, a fost mai grea adaptarea, acum relațiile între noi s-au legat și mă simt mai bine, am muncit și acum pot să zic că sunt în regulă.

Acum mă simt bine și din punct de vedere fizic, dau totul la antrenamente, a trebuit să lucrez suplimentar. Eu stau aici la Săftica, pot să mă duc la sală după fiecare antrenament și atunci pot să lucrez suplimentar la capitolul fizic.

Am un program separat pregătit de preparatorul fizic, Mădălin Udrea, nu în fiecare zi trebuie să lucrez, dar de 2-3 ori pe săptămână trebuie să lucrez pentru accidentările suferite în trecut. Acum îmi cunosc organismul, știu cum reacționează corpul și mă simt foarte bine. Mă simt puternic acum, complet recuperat”, a declarat Bena.

Mijlocașul defensiv în vârstă de 24 de ani, a mai spus și cum a ajuns la Dinamo.

”Când Vlad Iacob și Ovidiu Burcă m-au sunat, am simțit o anumită conexiune la telefon, am simțit că sunt foarte dorit la Dinamo, e greu de explicat, mi-au spus că vor să lucreze cu mine, că au nevoie de mine.

E foarte important pentru mine să merg undeva unde să fiu dorit. Mi-au vorbit despre proiect și a fost o alegere mai ușoară pentru mine, ținând cont de ceea ce înseamnă Dinamo. Acest club este unul foarte mare, are o istorie bogată și a fost ușoară decizia.

Îmi place să joc pe ambele poziții, atât fundaș, cât și mijlocaș. În intreagă mea carieră până să vin aici, am jucat mijlocaș, dar când am venit aici, Ovidiu Burca mi-a cerut să joc și fundaș, acum pot să spun că mă simt confortabil să joc pe ambele posturi.

Atmosfera este incredibilă creată de fanii dinamoviști, îi simțim alături de noi, nu încetează să ne încurajeze, în fiecare minut, ne dau energie și nu simțim oboseală, ei ne dau putere”, a explicat Bena.

Dinamo se pregătește de meciul cu FC Brașov din campionat, o partidă extrem de importantă, în care Dinamo caută victoria în liga secundă. Quentin Bena și-a făcut calculele pentru partida programată, sâmbăta, de la ora 13:15.

”Pentru mine, dacă dăm 100% în fiecare antrenament, avem o șansă. Dacă reușim să câștigăm, ajungem la 24 de puncte, ar fi bine, dar trebuie să câștigăm. Am început bine săptămâna de antrenamente, noi doar trebuie să ne pregătim și să dăm tot ce avem mai bun, eu cred în echipa noastră”, a încheiat jucătorul francez.

Mesajul adresa fanilor

”Le mulțumesc fanilor pentru tot, pentru sprijin, avem nevoie de voi și alături de voi vom merge în prima ligă, așa sper”.

CITESTE SI:

Video I Costin Amzăr, gata să răpună Brașovul

RTZ a anunțat judecătorului sindic, suma totală virată de DDB către Dinamo

Video I Iulian Roșu anunță obiectivul lui Dinamo pentru următoarele partide. Ce spune despre duelul cu Brașov

3 gânduri despre &8222;Fotbalistul care-l încântă pe Ovidiu Burcă, spune cum s-a integrat în ”haită”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s