Video I Costin Amzăr, gata să răpună Brașovul

Dinamo se pregătește de meciul cu FC Brașov din campionat, o partidă extrem de importantă, în care Dinamo caută victoria în liga secundă.

Ionuț Costin Amzăr, fundașul lui Dinamo de 19 ani, este unul dintre cei mai în formă jucători de fotbal din ”haită”.

Amzăr, anunță că se simte pregătit pentru duelul cu FC Brașov și că obiectivul echiei, sunt cele trei puncte.

”Mă simt pregătit pentru duelul cu Brașov, nu numai eu, dar și echipa suntem pregătiți pentru meciul cu Brașov. Cu 2-3 zile înainte de meci trebuie să fim cât mai activați, înțelegem și noi faptul că toate meciurile rămase sunt ca niște finale, suntem condamnați să câștigăm.

Trebuie să arătăm din ce în ce mai bine, de la un meci la altul, pentru a putea ajunge în play-off, acolo unde ne dorim cu toții să ajungem. Am trecut peste înfrângerea cu Iași, nu a fost ușor, au trecut deja câteva zile, ușor, ușor trecem peste și privim către viitorul meci”, a declarat Amzăr pentru Radio Dinamo1948.

Amzar nu renunta la play-off și crede în continuare în șansele echipei: ”Este normal să credem în play-off, să ne uităm la următoarele meciuri, partida cu Brașov, celelalte dispute, trebuie să luăm cele trei puncte”, a spus fundașul stânga.

Crescut de Dinamo, produs al centrului de copii și juniori. El a spus care sunt planurile sale de viitor și cine l-a ajutat până acum cel mai mult în carieră, dintre antrenorii de la CCJ.

”Îmi doresc să joc cât mai bine la Dinamo, aștept pe viitor o convocare și de la naționala mare, dacă intrăm în play-off și reușim câteva meciuri bune, reușim și promovarea, de ce să nu mă gândesc și la națională. Eu mă simt fundaș stânga cel mai bine.

Trecerea de la juniori la seniori presupune un nivel mai ridicat, trebuie să dai mult mai mult, este alt ritm, trebuie să ridici nivelul evoluțiilor, al intensității. De când am ajuns la Dinamo, am fost influențat foarte mult de Lucian Mezei, el mi-a găsit poziția de fundaș stânga, de la el am învățat ce înseamnă să fii fundaș. Apoi la U19 la juniori m-a ajutat enorm domnul Dobre, în carieră până acum”; a mai spus fundașul stânga.

CITESTE SI:

RTZ a anunțat judecătorului sindic, suma totală virată de DDB către Dinamo

Video I Iulian Roșu anunță obiectivul lui Dinamo pentru următoarele partide. Ce spune despre duelul cu Brașov

Avancronică I Orlen Wisla Plock – Dinamo București

4 gânduri despre &8222;Video I Costin Amzăr, gata să răpună Brașovul&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s