Moș Nicolae, te rugăm să nu mai vii!

Sătui de mijloacele prin care Nicolae Badea, insistă să pună piedici lui Dinamo, în drumul spre redresare clubului, suporterii din ”Doar Dinamo București”, au transmis un nou mesaj direct către Nicolae Badea, cel care a contestat pe toate căile posibile aprobarea noului plan de reorganizare.

Doar Dinamo redă în integralitate comunicatul postat de Program Doar Dinamo București

”DRAGĂ MOȘ NICOLAE,

Pentru anul acesta, te rugăm SĂ NU NE MAI ADUCI NICIUN CADOU, pentru că de fiecare dată când ai intrat pe furiș la noi în casă, ne-ai umplut de amar și am avut de suferit!

De câte ori ai pus mâna pe ceva, s-a ales praful. În anii trecuți, ne-am dorit un stadion nou, dar ai apărut tu și ai blocat totul.

Mai demult, când aveam niște jucării și niște jucători cu care să ne batem la titlu, ai apărut tot tu: te-ai apucat să vinzi jucăriile și niște oameni au ajuns la pârnaie.

Cum de nu ai facut niciun demers in vederea recuperarii prejudiciului suferit de club, ca urmare a transferurilor ilegale? Nu doar că o puteai face, dar aveai și DATORIA S-O FACI.

Erai cu fundu’ în două luntrii: și la FC Dinamo 1948 și la clona ta. Ai mai ”uitat” și să te înscrii la masa credală și ai produs un prejudiciu, pentru că o sumă mare de bani, care ar fi ajutat enorm clubul, s-a pierdut pe drum.

Oare Dinamo nu avea nevoie de acei bani? N-ai mișcat un deget, în schimb, acum, te bați chiar cu Clubul Dinamo pentru fiecare cent.

Ce fel de Moș ești tu, de pustiești totul pe unde calci?!

Tot timpul ai încercat să faci cadouri, dar din banii altora.

Când n-ai mai avut de la cine să aduni, l-ai găsit pe altul care să ia jucăria. Și când nici acolo n-a mai mers, ai vopsit niște spanioli și ni i-ai adus pe cap, ambalați frumos.

Preferam de o mie de ori ghetele noastre goale, decât pantofii lui Pablo și Șerdean, roși în talpă și îndoiți de vârf în sus.
Am muncit să scăpăm de toate ”cadourile” și surprizele de la tine, de aceea TE RUGĂM SĂ NU MAI VII!

Du-te și împarte aripioare de pui la alte mese și pe noi MAI LASĂ-NE ÎN DUREREA NOASTRĂ!”, se arată în mesajul dinamoviștilor.

CITESTE SI:

Handbal I S-au pus în vânzare biletele pentru meciul cu PPD Zagreb din Liga Campionilor

Video I Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria cu FC Brașov

Video I Dinamo câștigă la Brașov și își păstrează șansele la play-off

3 gânduri despre &8222;Moș Nicolae, te rugăm să nu mai vii!&8221;

Lasă un răspuns