Video I Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria cu FC Brașov

Dinamo a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa FC Braşov, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii 2.

Golurile au fost marcate de Buhăescu ’15 (penalti) şi Roşu ’63.

În urma acestui rezultat, Dinamo a urcat pe locul 8, cu 24 de puncte, fiind la doar două puncte de locul șase, primul care duce în play-off, ocupat în acest moment de FC Buzău.

Antrenorul ”câinilor”, Ovidiu Burcă, a declarat că va spera la calificarea în play-off, până în ultima secundă din ultimul meci.

”Da, ne-au ajutat și celelalte rezultate. Vom lupta până la ultima picătură, la ultimul minut. Sunt bucuros că astăzi am câștigat contra unei echipe foarte bune, unui antrenor care îmi este și prieten, fost coleg, Dan Alexa. Cu un ochi râd, cu altul nu. A făcut o echipă bună aici.

Astăzi, cred că am fost echipa care a dominat meciul. Am avut personalitate, curaj, chiar dacă a fost un duel dificil. Cred că am făcut un meci foarte bun.

Ultimele minute se joacă cu mingi lungi, dar cred că dacă aveam mai multă luciditate mai puteam marca. Cred că suntem echipa care a meritat victoria.

(n.r. – dacă vor fi făcute transferuri în iarnă) Nu știu. Ne vom gândi. Vom face o analiză. Echipa a crescut de la meci la meci, nu a fost ușor să legi echipa în timpul campionatului, dar cred că am făcut o treabă bună. Mai avem un meci de Cupă, la Buzău, contra Sloboziei, și sper să câștigăm și acel meci pentru a termina cu o impresie pozitivă”, a declarat Ovidiu Burcă, după victoria cu FC Brașov.

@doar_dinamo_official

Dinamo a câștigat cu FC Brașov, scor 2-0, după reușitele lui Buhăescu și I. Roșu

♬ original sound – Doar_Dinamo_Official – Doar_Dinamo_Official

Trei etape mai sunt de disputat din sezonul regulat al Ligii 2.

CITESTE SI:

Video I Dinamo câștigă la Brașov și își păstrează șansele la play-off

Avancronică I FC Brașov – Dinamo București

Dinamo reacționează după linșajul mediatic: ”Persoanele care, prin acțiunile lor iresponsabile doresc falimentul”

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, prima reacție după victoria cu FC Brașov&8221;

Lasă un răspuns