Video I Ovidiu Burcă, mesaj clar către suporterii dinamoviști

Începutul anului 2023 este unul dur pentru fanii dinamoviști, după ce Vlad Iacob, administratorul special din Ștefan cel Mare, a abordat mai multe teme. Printre acestea, și cea că Dinamo are nevoie de bani ca de aer pentru plata datoriilor, precum și pentru obținerea licenței.

Astfel, Ovidiu Burcă a vorbit publicului dinamovist în emisiunea a prietenilor noștri de la Radio Dinamo, pe Youtube, despre situația în care se află clubul nostru și un mesaj suflării dinamoviste, a membrilor din programul DDB. Ținând cont de momentul de greu, de sumele mari necesare pentru obținerea licenței.

”Doar prin efortul fanilor am reușit să le trecem cu bine, e nevoie de mai mult de atât. Simt că este nevoie de mai mult sprijin, de un sprijin real, care să ne ajute să ne desfășurăm activitatea în condiții bune. Nu aspectul financiar primează, dar sunt nevoi de bază pe care trebuie să le îndeplinim. Au familii, copii, leasinguri, nu ai nici salariile foarte mari.

Pentru a putea lucra în condiții bune, trebuie să le acoperim unele cheltuieli. Fac un apel către fani, DDB, le mulțumesc că ne țin în viață, e nevoie mai mult ca oricând de implicarea lor în număr cât mai mare.

Nu facem o cutie a milei, noi toți care suntem implicați în departamentul sportiv, dar nu numai noi, dar noi în special, vreau să îi asigur că facem tot ce depinde de noi pentru ca echipa să aibă rezultate, să fie mândri că se uită la un meci și văd echipa într-o zi de meci.

Fără ajutorul lor, nu mai eram aici, vorbesc de lunile astea. Prin eforturile lor, am sesizat și eu că s-au descurajat după ce nu a trecut planul de reorganizare, eu cred că susținerea asta trebuie să fie constantă și chiar dacă va veni un nou investitor, ceea ce a realizat DDB și fanii, este o chestie de orgoliu, mândrie, apartanenta la un club, noi asta vrem să le întoarcem.

Să le întoarcem dragostea pentru club, le garantez, că tot ce depinde de noi, facem tot ce putem să le satisfacem dragostea asta nemărginită pentru Dinamo”, a spus Burcă.

Declarațiile VIDEO oferite de Vlad Iacob și Ovidiu Burca

Dinamo și-a stabilit primul amical din perioada de pregătire

O noua mentalitate, un nou stil de joc, o nouă fața pentru echipa noastră!

În cadrul turneului de pregătire pe care îl desfășoară în pauza competițională, Dinamo va disputa 9 meciuri amicale, după reunirea echipei, programată luni, 9 ianuarie 2023.

”O să avem în jur de 9 partide amicale, ținând cont că se vor juca partide duble, dorim să dăm minute uniform jucătorilor, ne dorim ca până începe campionatul, toți jucătorii să aibă 2 partide de câte 90 de minute, urmând ca de când începe pregătirea să avem 45, să ajungi la 60, apoi 90 de minute.

La final când tragem linie, să fie cel puțin câte 2 partide de 90 de minute pentru fiecare jucător.

Am început să stabilim partenerii, dar pentru că tot am sperat că plecăm, nu am vrut să încurcăm pe nimeni, deja am găsit câțiva parteneri, suntem în continuare în căutări”, a declarat Ovidiu Burcă pentru prietenii noștri de la Radio Dinamo1948.

Un amical confirmat este cel cu Progresul Spartac, pe data de 28 ianuarie. Vă vom anunța din timp pe rețelele noastre de socializare și ora partidei, dar și dacă va fi transmis tv sau online.

Progresul Spartac, în lupta pentru evitarea retrogradării

Progresul Spartac ocupă locul 18, cu 15 puncte, la egalitate cu Minaur Baia Mare, locul 17, care momentan are un golaveraj superior. În 2023, Progresul Spartac mai are de disputat meciuri cu FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Dumbrăvița (acasă) și Poli Iași (deplasare) în sezonul regular.

În cele 16 etape disputate în 2022, Progresul Spartac a adunat trei victorii, șase egaluri și șapte înfrângeri și un golaveraj de 14 goluri marcate și 23 primite.

Câini care nu renunță la haită: ”Voi juca pentru Dinamo și gratis dacă este nevoie”

Dinamo și-a revenit din punct de vedere sportiv și este implicată în lupta pentru play-off în Liga 2, însă din punct de vedere financiar, clubul întâmpină probleme serioase.

Potrivit lui Vlad Iacob, administratorul special al clubului, Dinamo ar putea rămâne fără câțiva jucători. Acesta afirmând că există jucători care au întrebat în ce condiții pot pleca de la echipă.

”Sunt jucători care au nemulțumiri absolut naturale. Sunt îngrijorați de situația clubului, de întârzierile salariale. Există jucătorii care au luat în calcul și au întrebat în condiții ar putea pleca. Noi ne menținem fermi pe poziție.

Avem nevoie de ei, de lot. Trebuie să menținem condiții decente. În contextul în care avem interdicție la transferuri, nu vom renunța la jucători decât dacă nu avem nevoie de ei”, a spus Vlad Iacob.

Cu toate acestea, sunt și dinamoviști cu demnitate, care au transmis că nu vor renunța la tricoul alb-roșu, chiar și în momentele de CRIZĂ.

Cel mai tranșant a fost portarul Filip Dujmovic. Cu toate că a ajuns rezerva lui Denis Oncescu, pe final de sezon, din cauza unor probleme medicale, apoi fiindcă tânărul e eligibil cu regula U19 de la Liga 2, bosniacul a fost ferm:

”Voi juca pentru Dinamo și gratis dacă este nevoie! Sunt pus la curent cu situația clubului și nu vreau să fac dificultăți lui Dinamo, în nicio situație. Bineînțeles, toți jucătorii se simt bine atunci când au un venit regulat, când salariile sunt achitate la timp, dar, în această situație, trebuie să facem sacrificii pentru Dinamo!”, a spus Filip Dujmovic, pentru o publicație sportivă.

Decarul spaniol din Ștefan cel Mare, Dani Iglesias, este și el pe aceeași lungime de undă cu colegii săi: ”Nu, n-am de gând să apelez la vreun memoriu. De luni, sunt la echipă. Sper, din tot sufletul, ca situația să fie bună cât mai curând, iar Dinamo să se lupte pentru promovare. Hai «câinii»!”

Revenit din Franța, după perioada de vacanță, Quentin Bena anunță că va rămâne devotat clubului noustru:

”Continui la Dinamo, fără probleme. Eu cred în club, cred în Dinamo. Totul va fi bine curând, cel puțin asta cred eu, probabil, și ceilalți colegi. Noi, jucătorii, ne concentrăm pe antrenamente, sunt focusați ca să încercăm să ajungem în play-off, apoi să atacăm promovarea. Normal, cred că putem reveni în Liga 1”, a declarat Bena la revenirea în România.

Dinamo se bate la play-off! Ce dueluri mai sunt în ultimele trei etape

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Dinamo se pregătește să reia pregătirile, pe 9 ianuarie

Dinamo nu va pleca în afara Bucureștiului pentru pregătirile de iarnă, pentru abordarea ultimelor meciuri din sezonul regular al Ligii 2. Ovidiu Burcă a luat hotărârea ca Dinamo să rămână în oraș pentru antrenamente și va pleca în jurul Bucureștiului doar pentru partide amicale.

Reunirea va avea loc în prima parte a lunii ianuarie, la 9, iar stafful tehnic condus de Ovidiu Burcă nu a luat în calcul nici măcar posibilitatea de a face cantonamentul în altă zonă a României, cu atât mai puțin să plece din țară, în Bulgaria sau Turcia, așa cum au obișnuit în ultimele perioade de pregătire formațiile din Liga 2.

Trecut pe la Rapid în perioada falimentului, Ovidiu Burcă a dezvăluit consecințele unui astfel de lucru în Ștefan cel Mare

Dinamo trebuie să achite o datorie în valoare de un milion de euro până pe 30 aprilie, bani la care se mai adaugă și aproximativ 500.000 de euro pentru plata salariilor și alte cheltuieli necesare pentru funcționarea clubului.

Din cauza problemelor financiare, Dinamo ar putea rămâne fără jucătorii străini. Clubul ar putea ajunge la 2 luni de întârziere la plata salariilor, astfel că străinii și-ar putea depune memorii și deveni liberi. Anunțul a fost făcut de către, Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, și antrenorul Ovidiu Burcă.

”Termenul limită e 30 aprilie. Până atunci trebuie plătite datoriile pentru a lua licența. Vorbim de 1 milion de euro. Pe lângă această sumă, e nevoie de bani și pentru cheltuielile curente. De acum și până la 30 aprilie avem nevoie de 1,5 milioane de euro pentru a funcționa. Altfel, riscăm să nu luăm licența.

Dinamo are nevoie de o sumă de 100-150.000 de euro lunar, pentru a funcționa normal.

Singura soluție e cooptarea unui nou investitor. Dar nu există niciun investitor care să vină acum la Dinamo. Eu am fost la discuții. Investitorii vor veni doar după tăierea datoriilor. Am avut discuții clare, dar ni s-au cerut anumite condiții. Și pentru asta trebuie un nou plan de reorganizare. Trebuie să avem o situație juridică clară și să ajungem cu datoriile la 1,5 milioane de euro. Ce investitor ar veni când datoriile sunt de aproximativ 9 milioane de euro?

Am discutat cu o firmă de management al unui fond de investiții. Pe 21 septembrie, firma RTZ și Asociația Peluza Cătălin Hîldan erau așteptați la o întâlnire pentru formarea unui grup mixt care să alcătuiască un nou plan de reorganizare.

Au întârziat o oră și au spus că un plan de reorganizare a fost depus. Acel plan nu a fost văzut de firma de management sau de mine. E nevoie de un nou plan. E nevoie urgent, în zilele viitoare. Apelul nu e o soluție valabilă. Are cele mai mici șanse de a fi aprobat. E nevoie de unul nou și trebuie să discutăm cât mai repede”, a spus Vlad Iacob, la Radio Dinamo 1948.

Acesta a fost completat și de tehnicianul Ovidiu Burcă:

”E vorba de incertitudinea care planează asupra clubului. Sunt mulți care spun că ar fi mai bine să existe un moment zero, faliment, aceste discuții nu fac bine clubului. Ei sunt atenți la lucrurile astea, au semne de întrebare.

Nu putem garanta că intrăm în normalitate, unii își fac probleme. Dar nu a existat niciodată o poziție de ruptură totală, ci discuții preocupări printre jucătorii străini, cei cu familii, care au credite, leasinguri, alte îndatoriri. Poziții clare de forță, «Nu mai venim, nu mai continuăm», nu au existat”.

Chiar dacă banii sunt puțini, echipa noastră are ambiții mari. Ovidiu Burcă pregătește nouă amicale în pauza de iarnă, pentru a fi sigur că elevii săi vor fi 100% pregătiți de a doua parte a sezonului competițional.

”O să avem în jur de 9 partide amicale. Ținând cont că se vor juca partide duble, dorim să dăm minute uniform jucătorilor. Ne dorim ca până începe campionatul, toți jucătorii să aibă două partide de câte 90 de minute. Urmând ca de când începe pregătirea să avem 45, să ajungi la 60, apoi 90 de minute.

La final când tragem linie, să fie cel puțin câte 2 partide de 90 de minute pentru fiecare jucător”, a mai declarat Ovidiu Burcă, pentru prietenii noștri de la Radio Dinamo1948.

Vlad Iacob a dat cărțile pe față și a anunțat situația financiară a lui Dinamo

”Vreau să avem un bilanț al activității, să prezentăm câteva aspecte importante pentur club în aceste moment. Avm venit la Dinamo când situația era neagră, mulți cântau prohodul, inclusiv foste legedende, conducători, foști acționari, foști jucători și mulți oameni care au avut de-a face cu Dinamo.

Am venit când RTZ avea un plan de reorganizare pregătit pentru tăierea datoriilor la 1.5 milioane de euro. Am venit că se doresc investitori din partea DDB, să accepte creanța pe care au asupra clubului. Am venit când Dorin Serdean dorește să cedeze acțiunile, la un preț rezonabil, că este interesat de salvarea clubului.

Am venit când veniturile au suferit o cădere semnificativă, drepturile TV au scăzut cu 90%, venituri din bilete și abonamente au scăzut. Am venit alături de un antrenor care a acceptat această provocare, un profesionist excelent, am venit cu echipă de scouting și analiză video pro-bono. Am reușit lucruri foarte bune în plan sportiv, în ciuda neajunsurilor, în ciuda imagini dezastruoase. Eu nu am bani prevăzuți în salariu, am venit să lucrez pentru acest club, pentru că îl iubesc și merită să fie salvat.

Unele voci spun că nu am realizat suficient pentru a atrage alte surse de finanțare, în afară de 888 și partenerii, chiar și în Liga I au venit foarte puțin bani din parteneriat, nu existau bani semnificativ din sponsori. Toți au refuzat să lucreze cu Dinamo, din diverse motive, Smile Center, Țiriac Auto, Sixth, ce probleme au fost la Dinamo. BUgetele de marketing se aprobă la început de an și noi am venit în iulie.

Am abordat corporații, firme, toți au spus că evită să se asocieze cu un club aflat în insolvență. Nu vor să se asocieze cu un club care prezintă asemenea riscuri. În acest context ,cu un singur om la Marketing, care se ocupă de parteneriat, de gestionarea parteneriatelor, de meciuri, de contractele de barter, de shop online, cu un singur om am reușit să facem lucruri bune pentru club, nu știu dacă altcineva putea face mai mult.

În contextul în care clubul este în insolvență, are riscuri foarte mari, să ținem cont de aceste lucruri. Am moștenit foarte defavorabil cu cei de la Macron, chiar dacă am reușit să negociez cu ei în privința datoriilor, am reușit să renegociez, era nevoie de bani pentru constituirea unui stoc de tricouri, nu am avut aceste resurse niciodată. Nu am putut să decid plățile singur, avem un administrator judiciar. Am avut bani cu destinație specială, nu am avut resurse pentru un stoc de tricouri, nu mai zic de alte produse.

Situația financiară, până acum, DDB și suporterii, vreau să le mulțumesc, au contribuit cu aproximativ 250 000 de euro în acest sezon, e doar o parte din ce a contribuit DDB în sezoanele anterioare, nu este suficient pentru activitatea normală a clubului.

E evident că a fost un impact negativ, nu blamez pe cineva, pe conducere sau membrii, a făcut lucruri fantastice, conducerea DDB își dedică timp și bani. Transparența trebuie știută, e nevoie de susținerea fanilor mai mult că oricând, e nevoie de contribuitii constante. Dacă Dinamo nu achită niște datorii eesentiale, nu va obține licența pentru Liga I sau II, termenul e 30 de aprilie. E nevoie de o sumă de 1 milion de euro pentru plata licenței. E nevoie de bani pentru actiitatea curentă, avem nevoie de aproximativ 1,5 milioane de euro ca să putem funcționa și pentru licență.

Ritmul în care functioenaza DDB, nu știu dacă vom putea strânge asemenea sume, voi sprijini programul, singură soluție este cooptarea unui nou investitor.

Nu a existat un investitor clar și cert care să preia Dinamo, în afară de Cortacero și gașca spaniolă, chiar dacă s-au căutat investitori. Noi am reușit să identificăm investitori pentru a-i aduce pentru Dinamo. Există în continuare discuțiile, ei vin după aprobarea planului de reorganizare.

Până după momentul aprobării planului de reorganizare, clubul are nevoie de susținerea masivă a fanilor, prin DDB și direct către club. Nu am spus că vor veni până la reorganizarea clubului, ei vin după ce sunt tăiate datoriile. Sunt oameni de afaceri de succes, nu sunt niște salvatori.

E prima dată, când un grup de oameni de afaceri să constituie un grup de afaceri, vor să reorganizeze clubul, să fie gestionat în baxa unui plan strategic. Am muncit săptămâni întregi la acest plan de afaceri, ei sunt foarte interesați, dar în niște condiții certe, clare. Mai sunt și atorii curente, cine vine la un club care vine la un club cu datorii de 9 milioane de euro?

Mulți spun că nu există investitori, ei există, conducerile RTZ și DDB știu cine sunt și ce doresc, planul de reorganiare aprobare. Investitorii au invitat RTZ și DDB la discuții, în septembrie au contribuit cu 100 000 la Dinamo. Pe 21 septembrie, RTZ și conducerea APCH erau așteptați la sediul fondului de investiții, în vederea depunerii unui nou plan de reorganiare, în vederea aprobării rapide.

Au întârziat o oră și ne-au anunțat că s-a depus u nou plan de reorganizare, nu a fost văzut de mine în calitate de administrator special, de avocații investitorilor, a fost servit. Am susținut acel plan și am tras în aceeas direcție, consider că e nevoie de un nou plan, urgent, chiar în zilele următoare. E nevoie de un plan solid, bine redactat, care să aibă șanse maxime în fața judecătorului sindic, nu e viabil apelul. Din discuțiile cu investitorii și avocați specializatii, apelul are șanse mai mici de a trece.

Dinamo putea fi salvat, chiar poate deveni un club profesionist, clubul Dinamo este mai presus de orgoliile, supărările, ideile oricăruia dintre noi”, a spus de Vlad Iacob.

Vlad Iacob s-a văzut cu Dorin Șerdean, înainte de Revelion: ”Da! M-am întâlnit”

Respingerea ”Planului de reorganizare modificat”, propus de adminsitratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu a schimbat coordonatele strategice.

Cum Dorin Șerdean, administratorul Lotus, acționarul majoritar al SC Dinamo 1948 SA, și-a păstrat acțiunile și poziția în societate, între taberele formate înainte de decizia instanței se încearcă și tema dialogului. O negociere rece care nu pare să aducă, cel puțin pentru moment, vreun rezultat.

Potrivit prietenilor noștri de la playsport.ro, înainte de Revelion, Vlad Iacob s-a întâlnit cu fostul președinte executiv la Alba Iulia. Cei doi au discutat despre situația financiară a clubului, datoriile care amenință cu falimentul, interdicția la transferuri și, din nou, subiectul legat de pretențiile omului de afaceri pentru a ceda pachetul de acțiuni către potențiali investirori.

Iacob și Șerdean s-au despărțit fără vreun rezultat, însă, în urmă, rămâne o situație încordată. Astfel, în momentul de față, situația de la Dinamo trădează un hazard generalizat. Administratorul special (Vlad Iacob) nu a fost de acord cu decizia administratorului judiciar (RTZ & Partner SPRL), după ce echipa lui Răzvan Zăvăleanu a luat decizia de a face apel la respingerea ”planului de reorganizare modificat cu prelungirea perioadei de implementare”.

Iacob și-ar fi dorit reconstrucția cât mai rapidă a unui nou plan, atragerea unor investitori care să deblocheze situația și, în același timp, să betoneze poziția sa. O poziție care depinde de Adunarea Generală a Acționarilor, de votul tuturor acționarilor, dar și de strategia administratorului judiciar, cel care, atenție, poate convoaca AGA mai repede sau mai târziu, în funcție de, așa cum spuneam, strategie.

”Da! M-am întâlnit cu domnul Șerdean. Nu am negociat nimic, nu am mandat pentru așa ceva, am vrut să-i pun vedere situația clubului, care este mult mai complicată decât în vară. I-am spus că ar fi bine să își reconsidere poziția față de societate”, le-a declarat Vlad Iacob, prietenilor noștri.

În contextul în care administratorul special și adminsitratorul judiciar nu se află în cele mai bune relații, acționarul APCH joacă un rol foarte interesant. Rămâne de văzut ce se va întâmpla la Dinamo în orele, zilele sau chiar săptămânile viitoare. Echipa se reunește săptămâna viitoare, jucătorii nu și-au primit toate restanțele financiare, angajații au, la rândul lor, salarii neachitate, există interdicția la transferuri, iar conflictul dintre acționari și răceala dintre administratorul special și cel judiciar anunță o perioadă incandescentă.

”Da. Aceasta este poziția mea în legătură cu apelul în cazul respingerii planului modificat. Și este o părere pe care o am după ce am discutat cu avocați, cu profesioniști în domeniu, practicieni în insolvență. Nu cred că apelul este soluția cea mai bună!”, a mai spus Iacob.

Dinamo pierde un nou proces în justiție

Din păcate, Dinamo nu are deloc câștig de cauză în instanță în ultimele luni și din păcate banii pe care trebuie să îi plătim drept despăgubire sunt în cuantum tot mai mare.

Judecătorul sindic de la Tribunalul București a decis ca Dinamo să-i plătească lui Florentin Rădulescu, fost antrenor de portari, suma de 10.500 de euro din cei 11.100 de euro solicitați, salariile pentru ultimele 6 luni de angajament, 1 ianuarie 2022 – 30 iunie 2022.

Instanța consideră că Florentin Rădulescu (46 de ani, acum la U Cluj) a fost dat afară abuziv, în ianuarie 2022, după ce Flavius Stoican a fost numit antrenor principal, în locul lui Mircea Rednic, și l-a adus în stafful său ca antrenor de portari pe Emilian Dolha.

Administratorul judiciar, Răzvan Zăvăleanu, prin reprezentant, a susținut în fața judecătorului sindic că lui Florin Rădulescu i s-a propus rezilierea contractului sau detașarea la echipa a doua a lui Dinamo, conform GSP.

”A comunicat că nu dorește acest lucru, că este sub statutul dânsului. Conform contractului urma a fi încheiat un act adițional în baza căruia se prezenta la echipa a doua să antreneze copii”, a menționat Zăvăleanu, potrivit motivării.

Mai mult, Zăvăleanu susține că după retrogradarea echipei în Liga 2 a încercat să-l coopteze pe Florentin Rădulescu în staff-ul lui Ovidiu Burcă:

”În momentul în care s-a început noul sezon competițional, s-a terminat contractul încheiat cu contestatorul și a fost chemat să fie antrenor cu portarii pentru domnul Burcă, actualul antrenor principal al Dinamo. Contestatorul în urma discuțiilor purtate cu avocații săi a decis că nu renunță la contestație”.

PCH, mesaj de mobilizare: ”An nou, același Dinamo!”

Avem o luptă incredibil de grea de dus, însă atunci când dinamoviștii pentru care nu există ideea de renunțare și își unesc forțele, ne dă speranța că o vom scoate la capăt și de această dată.

”E perioada aia din an în care motivația se află la cele mai înalte cote. După zile îmbelșugate și lipsite de griji, sălile de fitness sunt pline, șefii din firme dau target-uri, patronii cer cifre de afaceri mai mari, oamenii de rând își scriu pe foaie noi și noi țeluri. Pe câte dintre acestea ajung să le bifeze, nu știm. De prea puține ori ajunge un om de rând să ducă la bun sfârșit o sarcină care îl poate ajuta să evolueze. Dacă ar face asta, n-ar mai fi un om de rând, ci un om extraordinar.

Noi ne ferim să spunem că anul acesta vom face ceva măreț. În primul rând, pentru că noi nu suntem oameni obișnuiți. Noi suntem nebuni, oameni dispuși să facă sacrificii și să meargă până în pânzele albe pentru ceva în care cred și care iubesc cu toată ființa lor. Mai ales când este vorba de ceva unde nu ai un câștig financiar palpabil. Așa ceva este de neconceput pentru omul de rând care consumă, dar nu trăiește.

În al doilea rând, pentru că noi nu așteptăm 1 ianuarie ca să fim motivați. Noi suntem motivați mereu, chiar și când toate armele sunt puse împotriva noastră, inclusiv justiția ori când cei care sunt realmente plătiți să facă ceea ce facem noi ne pun bețe în roate pentru a ne duce în neființă. Dacă am fi așteptat 1 ianuarie ca să fim motivați, astăzi eram istorie, iar fularele le-am fi purtat doar de frig.

În al treilea rând, pentru că noi nu spunem ce vom face. Noi FACEM. Și suntem printre singurii care au rămas adepți ai faptelor, nu ai vorbelor. Am promis că vom ține Dinamo în viață, așa că iată-ne aici. Suferinzi, plin de răni, cu sângele curgând spre deliciul celor care ne-au vrut morți, uscați și uitați până la ora asta. Totuși, suntem încă aici, în picioare și capabili să ne revenim pentru a putea lovi mai tare. Atât în teren, cât și în afara lui.

Practic, noi nu vrem “new year, new Dinamo”, căci acest “new Dinamo” ne sperie. Noi vrem “new year, the same Dinamo”Același Dinamo de un alb pur și de roșu aprins.

Existența lui Dinamo e aici 👉 Bilete la DINAMO SUNTEM NOI”, este mesajul dinamoviștilor din Peluza Cătălin Hîldan.

CITESTE SI:

Dinamo și-a stabilit primul amical din perioada de pregătire

Volei masculin I Dinamo se întărește cu un campion european

Câini care nu renunță la haită: ”Voi juca pentru Dinamo și gratis dacă este nevoie”

3 gânduri despre &8222;Video I Ovidiu Burcă, mesaj clar către suporterii dinamoviști&8221;

Lasă un răspuns