Deian Sorescu revine în România. Problemele care au dus la plecarea de la Rakow la doar un an după semnarea contractului

Deian Sorescu (25 de ani) va reveni în România după un an în Polonia, la Rakow.

Timișoreanul s-a înțeles vineri cu FCSB, pentru un împrumut până în vară cu opțiunea pentru uni transfer definitiv.

Polonezii de la Weszlo au anunțat că mutarea este deja rezolvată și au prezentat problemele care l-au împiedicat pe Deian Sorescu să rămână la Rakow, liderul detașat al campionatului.

Astfel, sursa citată scrie că Deian Sorescu a avut mari probleme de adaptare în special pentru că nu știe limba engleză, ceea ce a făcut comunicarea cu ceilalți jucători și cu membrii staff-ului aproape imposibilă.

De asemenea, polonezii vorbesc și despre ”probleme de mentalitate” și despre imposibilitatea jucătorului de a se adapta cerințelor celor de la Rakow, care, la un an de la momentul în care l-au transferat de la Dinamo pe 800.000 de euro, și-au pierdut răbdarea cu Deian Sorescu.

Discuții pentru o plecare a lui Deian Sorescu de la Rakow au existat și în perioada de mercato din vară, când Hapoel Beer Sheva l-a vrut pe român, însă negocierile nu s-au concretizat.

Rămas în Polonia, Deian Sorescu a jucat în 15 meciuri pentru Rakow în sezonul de toamnă, deloc puține, însă nu a fost suficient pentru a-și dori să rămână sau pentru ca cei din conducerea clubului să vrea să-l păstreze.

Dinamo are un procent de 15% dintr-un transfer viitor, dar fiind vorba de împrumut, Dinamo va încasa o sumă de bani doar în cazul în care se va activa clauza de transfer definitiv.

CITESTE SI:

Ovidiu Burcă, despre situație complicată cu Filip Dujmovic: ”Am luat decizie foarte grea”

Video I Dinamo începe anul în forță! ”Dulăii” se întăresc serios pentru Champions League

Robert Moldoveanu n-a uitat de Dinamo: ”Nu am vrut niciodată să fac rău”

3 gânduri despre &8222;Deian Sorescu revine în România. Problemele care au dus la plecarea de la Rakow la doar un an după semnarea contractului&8221;

Lasă un răspuns