Scene MIZERABILE la amicalul dintre Dinamo și Păulești. Valentin Lazăr s-a dezbrăcat de caracter

Dinamo a remizat, scor 0-0, în fața celor de la CS Păulești, locul 7 în Seria 5 din Liga 3, într-un amical jucat la Buftea.

După ce a fost dat afară de la Dinamo, Vali Lazăr, a fost angajat de echipa din Liga a 3-a. Fostul mijlocaș a dovedit din nou că degeaba a trecut prin capitală. Valentin Marius Lazăr (34 de ani), a avut “meciul” lui cu Ovidiu Burcă, după ce s-au întâlnit din nou.

Lazăr a fost protagonistul unor scene greu de imaginat.

În prima repriză, mijlocașul a evoluat pe partea băncilor de rezervă, astfel că “rivalii” au fost foarte aproape unul de altul.

La un moment dat, Vali Lazăr a scos de la jambiere două perechi de chiloți, roz și mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă, scrie playsport.ro.

“Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a strigat Vali Lazăr către banca lui Dinamo, după gestul făcut.

Ulterior, au mai existat schimburi de replici între fotbalist și antrenorul formației din Ștefan cel Mare.

“Să țipi mai tare, înjură, să te aud. Să-mi dai prima de 50 lei de la Târgu Jiu”, i-a mai transmis Vali Lazăr lui Ovidiu Burcă.

Antrenorul a răspuns printr-un mesaj scurt: “Ești slab, ești foarte slab!”. Vali Lazăr a ținut să aibă el ultimul cuvânt: “Psihologule”.

De unde a pornit scandalul dintre Vali Lazăr și Ovidiu Burcă: cei doi s-au certat după meciul pe care Dinamo l-a disputat la Târgu Jiu, în Cupa României.

Lăsat pe bancă tot meciul, Vali Lazăr a avut atunci mai multe replici dure la adresa antrenorului. Contrele au continuat și pe drumul de întoarcere, în autocar, și ulterior mijlocașului i-a fost reziliat contractul.

Dinamo, doar egal cu CS Păulești în primul amical din 2023

Dinamo și Paulesti s-au întâlnit în această după-amiază la Buftea, în primul meci amical al echipei noastre din pauza de iarnă.

După o săptămână extrem de agitată, Dinamo a remizat, scor 0-0, în fața celor de la CS Păulești, locul 7 în Seria 5 din Liga 3.

Echipa noastră a dominat categoric prima repriză, ratând nu mai puțin de 8 ocazii de a de marca. Elevii lui Ovidiu Burcă, au lovit de două ori bara transversală, prin Șerban (minutul 20) și Dani Iglesias (23).

Cea mai mare ocazie a partidei a fost ratată în minutul 34, de Borcea.

Acesta scăpat pe un contraatac, în urma unui corner, Delciu a ajuns în careul celor de la Păulești, i-a pasat lui Borcea, care a trimis direct în portar, din 5 metri.

Ovidiu Burcă a schimbat întreaga echipă la pauză, iar în repriza a doua, Dinamo nu a mai jucat la fel de entuziasmant ca în prima parte a meciului.

Dinamo și-a mai creat puține ocazii de a marca la poarta lui Nedelcu.

Dinamo – CS Păulești, echipe de start:

DINAMO: Dujmovic – Moura, Giafer, Patriche, Șerban – Delciu, Gorka, Iglesias, Borcea, Florescu – Țîră

Rezerve care au juca în repriza a doua: Oncescu, Cr. Ionescu, Bena, Demici, Amzăr, I. Roșu, A. Irimia, Bani, Pop, Ghezali, N. Roșu

CS Păulești: Nedelcu – Țăranu, Ștefan, Ioniță, Pinescu – Vrăjitoarea, Stoica – Dumitrașcu, V. Lazăr, Cristian – Vintilă

Rezerve: Dumitru, Andrei, G. Năstase, C. Neacșu, Leea, G. Bepeanu, Cr. Ardeleanu, Dicu, Zavate

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

25 ianuarie: CSO Plopeni;

28 ianuarie: Progresul Spartac;

1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Dinamo, doar egal cu CS Păulești în primul amical din 2023

Președintele DDB, invitație publică: ”I-am făcut o propunere”

Handbal I Căpitanul echipei noastre, noul coordonator al loturilor naționalelor de juniori şi tineret ale României!

3 gânduri despre &8222;Scene MIZERABILE la amicalul dintre Dinamo și Păulești. Valentin Lazăr s-a dezbrăcat de caracter&8221;

Lasă un răspuns