Conducerea lui Dinamo, cere FRF-ului pedepsirea lui Valentin Lazăr

Alungat din Ștefan cel Mare, după ce a intrat într-un conflict cu Ovidiu Burcă, Valentin Lazăr (34 de ani), s-a reîntâlnit cu Dinamo într-un meci amical, care s-a disputat sâmbătă. Noul jucător al lui CS Păulești nu a avut un comportament respectabil și a vrut să arate cât de inteligent este.

Gestul infect de sâmbătă, care a atras numai antipatie pentru fostul angajat a lui Dinamo, i-a adus o amendă din partea clubului, precum și pierderea unui post în cadrul clubului.

Problemele lui Lazăr nu se termină aici! Oficialii clubului nostru au reacționat și solicită măsuri în urma gestului făcut de angajatul clubului din Liga a 3-a, CS Păulești.

Astfel, administratorul special Vlad Iacob, a emis un comunicat de presă în care face apel către Federația Română de Fotbal, pentru pedepsirea lui Valentin Lazăr.

Redăm mai jos comunicatul clubului:

”Clubul nostru condamnă ferm gestul și declarațiile jucătorului Valentin Lazăr și va sesiza Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu privire la comportamentul reprobabil al acestuia din timpul și de la finalul meciului amical Dinamo București vs CS Păulești, desfășurat sâmbătă, 21 ianuarie 2023, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.

Jucătorul celor de la CS Păulești a avut un comportament incalificabil, mediatizat în presa centrală de reprezentanții mass-media prezenți la Buftea, pe care nu îl consider demn de a fi expus în amănunt în prezentul comunicat.

Avem încredere în factorii responsabili din Federația Română de Fotbal și sperăm că aceștia vor lua atitudine și vor decide să condamne ferm gesturi de asemenea factură, dând dovadă de toleranță zero față de astfel de comportamente.

Consider că astfel de manifestări sunt intolerabile și nocive pentru fotbalul românesc, un fotbal care ar trebui să promoveze valori precum respectul, integritatea și fair-play-ul”, a transmis clubul Dinamo.

Vali Lazar, sancționat pentru comportamentul său din meciul amical cu Dinamo

Directorul sportiv de la CS Păulești, Daniel Iancu, a declarat că Lazăr va fi pedepsit prin reținerea următoarelor trei salarii.

”L-am amendat drastic, în prima fază, reținerea salariului pe trei luni, urmând ca la a doua abatere să-i reziliem contractul. Lazăr are salariu câteva sute de euro. Ne dezicem în totalitate de gesturile și declarațiile pe care le-a făcut. Am vorbit cu el aseară și i-am explicat destul de clar că am înțeles la ce a vrut să bată apropo, că Burcă nu e bărbat.

Dar altul poate să înțeleagă că e conotație sexuală. Nu suntem de acord cu așa ceva. E neplăcut pentru noi. Ne-a pus într-o situație urâtă. Noi vrem ca lumea să afle de Păulești, dar nu în felul acesta”, a spus Daniel Iancu, potrivit gsp.ro.

De asemenea, Vali Lazăr și-a pierdut postul de antrenor la juniori, a anunțat și președintele de la CS Păulești, Vasile Vasile.

”Lui Vali Lazăr i-am reziliat contractul de antrenor pe care îl avea cu echipa noastră de juniori. N-are ce transmite copiilor prin gestul făcut”, a declarat Vasile Vasile, conform sursei de mai sus.

Lazăr s-a trezit din morți!

Valentin Lazăr, a fost protagonistul unui moment greu de imaginat pe un teren de fotbal.

Acesta, , în prima repriză, al primul amical al anului pentru Dinamo, scor 0-0 cu CS Păulești, nu a uitat de conflictul cu antrenorul Ovidiu Burcă, din cauza căruia a fost alungat din ”haită”.

La un moment dat, în timpul meciului încheiat la egalitate și cu multe ratări pentru Dinamo, ANALFABETUL, a scos de la jambiere două perechi de chiloți, roz și mov, pe care le-a aruncat spre banca dinamovistă.

„Luați! Să-i dați lui Mister în cantonament!”, a strigat Vali Lazăr către banca lui Dinamo.

La finalul partidei de pregătire, Valentin Lazăr, care în trecut a avut conflicte și cu suporterii dinamoviști, a vorbit despre incident.

„A reușit (n.r. Ovidiu Burcă) să dea liderii vestiarului afară. Nu a avut curaj să mă privească pe mine în ochi, n-a avut curaj să-i privească în ochi pe cei 5. Se băga prin căsuță, pe acolo, pe la Săftica. Sunt mai multe lucruri la mijloc. Băieții și oamenii din jurul lui Dinamo știu ce face acest psiholog.

Nu m-a supărat cu nimic, știam de o lună că va face asta (n.r. că îl va da afară). Are impresia că e Dumnezeu pe pământ și îi tratează așa pe ceilalți care l-au ajutat să ajungă la un punct de play-off…îi dai afară și numai jucătorii sunt de vină. Domnul psiholog nu e de vină, că are niște cărți în fața altora. Nu e așa, hai să n-o mai dăm așa”, a declarat Valentin Lazăr.

„Foarte mare grevă a fost la Dinamo. Au întrebat și ei despre bani, de 2-3-4 săptămâni, cu activități pe zoom, cu toată lumea. Domnii din imagine au spus că se rezolvă, de Sărbători, de Crăciun, de Paște, se rezovlă.

Și când au venit băieții la antrenament, au întrebat și ei dacă vine cineva în fața lor să le explice. Și omul a plecat și apoi s-a dus pe la conducere, că nu poate să lucreze cu acei jucători. Asta e atitudine de mare-mare antrenor, părerea mea, un fel de Del Bosque în România”, a mai afirmat Vali Lazăr.

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo a stabilit programul de pregătire din 2023

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

25 ianuarie: CSO Plopeni;

28 ianuarie: Progresul Spartac;

1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

CITESTE SI:

Florin Răducioiu, în alertă după ce a primit explicații în legătură cu perfuziile roz din fotbal

Handbal I Sânge tânăr în ”haită”!

”Exilații” lui Dinamo, încep să vorbească cu presa: ”Burcă a vândut vestiarul”

3 gânduri despre &8222;Conducerea lui Dinamo, cere FRF-ului pedepsirea lui Valentin Lazăr&8221;

Lasă un răspuns