Amical I Dinamo – Plopeni. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă și cine transmite partida

Dinamo dispută în această dimineață, începând cu ora 11:00, un nou meci amical împotriva formației CSO Plopeni.

”Câinii” vor juca vor dispută astăzi, de la ora 11:00, al doilea meci amical din 2023, împotriva echipei de liga a treia, CSO Plopeni. Partida este programată să se dispute la Centrul Naţional de Fotbal de la Buftea.

În primul meci amical al iernii, disputat la Centrul Național de Fotbal Buftea, Dinamo a remizat cu CS Păulești. Elevii lui Ovidiu Burcă au scos doar un scor alb cu divizionara a treia, 0-0, chiar dacă au fost susținuți de aproximativ 100 de fani.

Seria partidelor amicale continuă astăzi, 25 ianuarie, de la ora 11:00, cu partida dintre Dinamo București și CSO Plopeni, echipa din liga a treia. CSO Plopeni face parte din seria a 5-a din care face parte și Păulești, însă adversara de miercuri ocupă locul secund.

PRIMUL 11 TRIMIS DE OVIDIU BURCĂ ÎN TEREN!

Dinamo: Oncescu- A. Demici, Giafer, Q. Bena, Amzar, N. Rosu, I. Rosu, I. Bobea, Ghezali, A. Bani, A. Pop;

Rezerve: Dujmovic, Moura, Tira, Iglesias, Borcea, Patriche, Y. Cune, A. Serban, Larrucea, Delciu, A. Florescu.

Partida dintre Dinamo și Plopeni se joacă tot pe stadionul din Buftea și poate fi urmărit pe canalul de youtube, al prietenilor noștri de la Radio Dinamo 1948.

Toate declaraţiile şi reacţiile de la această partidă, pot fi găsite pe –->>> www.doardinamo.com

Dinamo se bate la play-off!

Dinamo este una dintre echipele din Liga 2 care și-au oprit vacanța de iarnă.

În 2023, Dinamo va juca două meciuri ”acasă”, cu ultimele două clasate, Unirea Constanța și Politehnica Timișoara, și un singur meci în deplasare, cu CSC 1599 Șelimbăr, unde antrenor este Claudiu Niculescu.

Dinamo are 24 de puncte și este la un singur punct distanță de următoarea clasată, Csikszereda Miercurea Ciuc. Gloria Buzău este pe locul șase, cu 26 de puncte, iar Unirea Dej ocupă locul cinci, cu 27 de puncte și fără victorie în ultimele cinci etape.

Iată, mai jos, adversarii dinamoviștilor în perioada de pregătire:

25 ianuarie: CSO Plopeni;

28 ianuarie: Progresul Spartac;

1 februarie: CSM Slatina;

4 februarie: Gloria Buzău;

8 februarie: Muscelul Câmpulung Elite;

10 februarie: Unirea Slobozia;

11 februarie: Farul Constanța;

18 februarie: FC Brașov.

Dinamo, a ales Săftica și Buftea

Ovidiu Burcă a explicat de ce preferă ca antrenamentele să nu se desfășoare în baza de pregătire de la Săftica:

”Vom rămâne pe plan local, vom rămâne la Săftica. Începând de săptămâna această vor veni și ploi, e diferență între temperaturile dintre noapte și zi. Tot ce am făcut, să dăm cu îngrășământ pe teren, am distruge total gazonul dacă am face antrenamente la Săftica. Va fi îngheț în primele ore ale dimineții, varianta cea mai viabilă este să facem pe teren sintetic.

Am discutat pentru Buftea, antrenamentele tehnico-tactice vor fi la Buftea, partidele amicale încercăm să le facem pe terenuri sintetice. La Buftea este un teren de nouă generație, de bună calitate. La volumul de antrenamente din această perioadă, suprafața de teren este foarte importantă. Nu este bine să schimbi suprafețele de teren, orice schimbare deasă, poate să aducă accidentări dese, cum ar fi tendinita”, a explicat Ovidiu Burcă.

CITESTE SI:

Dinamo București – CSO Plopeni, al doilea meci de pregătire din 2023

Conducerea lui Dinamo, cere FRF-ului pedepsirea lui Valentin Lazăr

Florin Răducioiu, în alertă după ce a primit explicații în legătură cu perfuziile roz din fotbal

3 gânduri despre &8222;Amical I Dinamo – Plopeni. Cum arată primul 11 trimis de Ovidiu Burcă și cine transmite partida&8221;

Lasă un răspuns