Foto I Bogdan Gavrilă, mesaj după plecarea din Ștefan cel Mare

Dinamo în ultimele zile s-a despărțit de Vasile Buhăescu, Ștefan Fara și Alin Dudea, acum, clubul i-a venit rândul și lui Bogdan Gavrilă.

Conducerea clubului nostru, prin Vlad Iacob a anunțat, marți, că a convenit pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale cu fotbalistul în vârstă de 30 de ani.

Bogdan Gavrilă se afla din luna iulie a anului trecut în Ștefan cel Mare, însă nu a evoluat în niciun meci oficial din actuala stagiune.

Bogdan Gavrilă s-a văzut exclus din lot odată cu venirea lui Ovidiu Burcă, care nu s-a bazat pe serviciile sale, în condițiile în care era și soluția U19 cu Bordușanu, dar a considerat totodată că are alternative mai bune.

Ieri a semnat rezilierea și jucătorul a transmis un mesaj la plecare:

”Probabil cea mai grea perioadă din cariera mea de jucător a luat sfârșit. Șase luni în care am experimentat toate problemele pe care le poate confrunta un jucător profesionist, însă am ajuns la o înțelegere cu Dinamo pentru rezilierea contractului și sunt un jucător liber.

Dezamăgirea este uriașă după tot ce am pățit, dar nimic nu va schimba sentimentele mele pentru club și pentru ceea ce mi s-a oferit de când eram copil. Acum este momentul să privesc cu optimism și încredere către viitor”, a publicat Gavrilă într-un story pe Instagram.

Dinamo a anunțat despărțirea de Bogdan Gavrilă

”Raporturi contractuale încetate cu Bogdan Gavrilă

Dinamo 1948 București și mijlocașul Bogdan Gavrilă au convenit astăzi, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale, a anunțat administratorul special Vlad Iacob.

Clubul nostru îi mulțumește lui Bogdan Gavrilă și îi urează mult succes în carieră!”, a transmis Dinamo.

Dinamo a încercat de mai mult timp să rezilieze contractul cu Gavrilă, însă nu a ajuns la un acord cu acesta.

Bogdan Gavrilă revenise în vară la Dinamo, club pentru care a mai evoluat un sezon și jumătate în perioada 2014-2016. Atunci a prins 40 de jocuri în Liga 1 și a înscris 4 goluri, dar și 4 jocuri în Cupa Ligii și altele 4 în Cupa României.

0 este cifra meciurilor oficiale bifate de Gavrilă în acest sezon de Liga 2, întrucât fostul decar al echipei a jucat doar în amicalele verii, apoi s-a accidentat

În cariera sa a mai jucat pentru Chindia Târgoviște (Liga 2), Oțelul Galați (în două rânduri, în Liga 1 și Liga 3), Petrolul Ploiești (în două rânduri, în Liga 1 și Liga 2), Ethnikos Achna (Cipru), Poli Iași (Liga 1), Valletta (Malta), SCM Gloria Buzău (Liga 2) și Sirens (Malta). Singurele trofee câștigate le are cu Valletta, campionatul și Supercupa Maltei, în 2019.

125.000 de euro este cota de piață a lui Bogdan Gavrilă, potrivit transfermarkt.com

CITESTE SI:

Ministrul sportului, Eduard Novak a împărțit banii. Șefii mai multor federații sunt nemulțumiți: ”Banii ne ajung câteva luni”

Ionuț Nedelcearu, un exemplu de implicare!

Demers fără precedent! Suporterii români cer excluderea lui Sepsi din Liga 1

3 gânduri despre &8222;Foto I Bogdan Gavrilă, mesaj după plecarea din Ștefan cel Mare&8221;

Lasă un răspuns