Datoriile reale față de foștii angajați

Dinamo este în procedură de insolvență și administratorul judiciar a prezentat în buletinul procedurilor de insolvență datoriile curente urgente ale clubului.

Acestea sunt datorii care trebuie achitate urgent. Conform prietenilor noștri de la Playsport, printre cei care au bani de recuperat de la bucureșteni se numără foștii antrenori Mircea Rednic și Dusan Uhrin jr., dar și Mirko Ivanovski, Andreas Mihaiu sau Cătălin Carp, fotbaliști care au părăsit formația din Ștefan cel Mare, după retrogradare.

În plus, există datorii și către Tarsin, firma de transport sau Primăria Municipiului București, reprezentând ”contravaloarea facturilor restante”.

In total, este vorba despre o suma de aproximativ 60 000 de euro conform datelor publicate. Un nume surprinzator este cel al lui Dusan Uhrin, cel care a fost pe banca la barajul de trista amintire cu Universitatea Cluj, fostul antrenor are de recuperat 6400 de euro.

Pe lângă datoriile pe care Dinamo le are față de jucători precum Akpala, Puljic, Janusz Gol sau Jonathan Morsay au apărut, din trecut, încă trei nume. Astfel, Dinamo are de achitat suma de 11.943 de euro către Mirko Ivanovski.

Există același tip de datorie și în cazul lui Cătălin Carp cu suma de 10.000 de euro sau Andreas Mihaiu, fotbalistul Chindiei, cu suma de 9700 de euro.

Dinamo nu se lasă la greu!

Mulți dinamoviști contribuie în această perioadă la salvarea clubului și tot mai mulți foști jucători au semnat formularul 230 și au redirecționează către Dinamo și APCH cei 3,5% din impozitul pe 2022, în scopul de a susține echipa de suflet.

După ce la începutul săptămânii, fostul căpitan a lui Dinamo, Cosmin Moți a completat formularul 230, a fost urmat ieri de fundașul central din Ștefan cel Mare, Ionuț Nedelcearu.

La jumătatea săptămânii, Giani Kiriță a completat formularul 230. Anunțul că fostul fundaș și căpitan a lui Dinamo, a fost făcut de suporterii din PCH.

”RESPECT, GIANI KIRIȚĂ!

Unul dintre aceia care nu s-au dezis niciodată de Dinamo. Chiar și când era la capătul Pământului și se lupta pentru supraviețuire, nu uita să-și afirme cu tărie atașamentul față de clubul care l-a adus în fotbalul mare.

Dinamo nu se lasă la greu, iar Giani nu a stat niciodată pe gânduri când a fost vorba să dea o mână de ajutor. A semnat formularul prin care îi cere Statului să redirecționeze către APCH 3,5% din impozitele plătite de el anul trecut.

Poți face și tu asta, dacă ai plătit impozite în România în anul 2022. Nu te costă nimic, pentru că este vorba de sume care au fost deja date Statului, iar acum se pot întoarce, într-o mică proporție, către Asociația pe care o indici tu.

Fiecare leu este important. APCH își propune să susțină din aceste sume, printre altele și Centrul de Copii și Juniori, pentru ca Dinamo să aibă un viitor și să poate reveni la gloria de altădată.

Intră pe link-ul acesta: https://programddb.f230.ro/28xx
și completează formularul 230!

Orice ar fi, orice s-ar întâmpla, mergem cu Dinamo până capăt!”, a transmis Peluza Cătălin HÎldan, pe Facebook.

Ionuț Nedelcearu, un exemplu de implicare!

Ionuț Nedelcearu, fundașul central a celor de la Palermo, a răspuns și el prezent și a completat formularul 230, după cum a anunțat PCH:

”Avem nevoie de BĂRBAȚI DE NECLINTIT, de oameni cu demnitate!

Atunci când cei din jurul lui s-au plecat pe genunchi, pentru un motiv care chiar nu are legătură cu România, Ionuț Nedelcearu și Nicolae Stanciu au rămas în picioare. Ambii sunt membri DDB Elite.

N-am colonizat pe nimeni și nici n-am vândut sclavi din Africa.
Într-o lume plină de fățărnicie și neo-marxism, oamenii cu coloană vertebrală și demnitate sunt tot mai rari.

Caracterul lui Nedelcearu se vede și atunci când Dinamo, clubul care l-a format, trece prin greutăți. Când am apelat la el, n-a stat deloc pe gânduri și a semnat formularul 230 pentru a redirecționa 3,5% din impozitele oprite în România anul trecut.

Trebuie să înțelegem că nu e vorba de bani pe care să-i dăm din buzunar, să-i rupem din bugetul familiei. Sunt bani care au fost luați deja de Stat, odată cu impozitele de anul trecut. Acum, avem dreptul să-i cerem Statului să direcționeze o mică parte din acele sume către o asociație pe care o indicăm noi, în cazul nostru vorbim despre Asociația Peluza Cătălin Hîldan.

Prin acest ajutor, punem umărul la întărirea Centrului de Copii și Juniori, care va putea descoperi alți jucători precum Nedelcearu, Radu Ștefan, Cătălin Hîldan, Florentin Petre sau alții.

https://programddb.f230.ro/28xx”, a transmis Peluza Cătălin HÎldan, pe Facebook.

Dovada supremă de unitate la Dinamo: ”Fii ca Moți!”

Cosmin Moți, actualul oficial al bulgarilor de la Ludogorets, a redirecționat cei 3.5% din impozitul pe venit către Dinamo, iar suporterii din PCH și din DDB Italia au apreciat gestul și nu au uitat cum fostul fundaș a eliminat-o pe FCSB din play-off-ul Champions League, în sezonul 2014/2015.

Cosmin Moți (38 de ani), a fost numit de către dinamoviști drept ”Unul din cei mai talentați „goalkeeperi” pe care i-a dat fotbalul românesc”.

”CÂINE PÂNĂ LA MOARTE! Unul din cei mai talentați „goalkeeperi” pe care i-a dat fotbalul românesc, Cosmin Moți, membru DDB Elite, pune umărul la ridicarea lui Dinamo și prin redirecționarea a 3,5% din sumele care i-au fost oprite de Stat, din veniturile obținute în România anul trecut.

Fii ca Moți! Rupe-ți un minut și completează formularul 230 direct de pe platforma DDB!”, a transmis Peluza Cătălin HÎldan, pe Facebook.

În schimb prietenii noștri de la DDB Italia, au transmis un mesaj mai ironic și mai detaliat: ”Cosmin le-a deșertat tot frigiderul!”

”RESPECT, COSMIN MOȚI!

Pe Arena Națională, în meciul tur, l-au înjurat încă de la încălzire. Apoi, pe tot parcursul meciului, de câte ori era la minge, îl huiduiau și îl înjurau. Nu le-a răspuns în niciun fel. Îi era doar scârbă de ei. La final a aruncat o privire spre PM (Peluza Monștrilor) și parcă a vrut să le spună: ”Vă aștept în retur, căcărezelor!”

Echipa, care pe-atunci avea și nume, câștigase cu proverbialul noroc, printr-un gol în min. 88.

La meciul retur, Cosmin le-a deșertat tot frigiderul. A jucat cu nerv, dar impecabil.
În prelungiri, portarul bulgarilor a fost eliminat. Câinele s-a dus fără ezitare, i-a luat mănușile și a apărat tot până la sfârșitul celor 120 de minute. La penaltiuri, Ludogorets părea victimă sigură, având în poartă un fundaș.
Dar Moți știa că trebuie să apere, nu doar pentru echipa lui, ci și pentru trei sferturi din România. S-a făcut dreptate!

Ca să nu lase Dinamo la greu, a completat formularul 230 și a redirecționat 3,5% din impozitul pe veniturile din România, către Dinamo.

Poți face și tu asta, pentru că nu te costă nimic.

Cosmin Moți este membru DDB Elite. Cotizează cu 1948€/an.
Tu nu trebuie să plătești atât. Poți cotiza cu 48€/AN. Adică 20 de lei pe lună.

Scriem împreună istoria lui Dinamo. Pune și tu umărul!”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook, al celor de la DDB Italia.

În sezonul 2014/2015, FCSB a fost eliminată din play-off-ul Champions League de către Ludogorets, la loviturile de departajare, iar în poarta bulgarilor a fost fundașul român Cosmin Moți, care a intevenit decisiv la 11 metri.

În meciul tur de la București, FCSB se impusese cu scorul de 1-0, după o reușită semnată de Alex Chipciu.

Mesajul lui Dinamo: ”Asta putem face fiecare dintre noi”

”Că îți place sau nu, Statul îți ia o parte din bani pe care i-ai câștigat prin munca ta. Apoi, tot Statul decide ce va face cu acei bani. De multe ori, sunt cheltuiți altfel decât am vrea noi. Pentru o mică parte din acești bani, ai însă posibilitatea să decizi tu unde să ajungă. E vorba de 3,5% din impozitul de anul trecut.

Tu poți decide destinația acelor sume. Nu îi dai tu din buzunar, pentru că e vorba de o sumă care ți-a fost oprită deja pe anul care s-a încheiat. Partea și mai interesantă este că dacă nu te implici să-i indici Statului unde să direcționeze acei bani, Statul îi va trimite oricum, dar nu unde vrei tu, ci unde vrea el”, se arată în comunicatul transmis de Dinamo pe pagina oficială de Facebook a clubului.

”Studenții” din Cluj sunt solidari cu Dinamo: ”Durează două minute să ajuți un club cu o istorie de 75 de ani”

”Lansăm o invitație către suporterii Universității care nu și-au redirecționat încă cei 3.5% din impozit, să o facă si să îi redirecționeze către ASPCH. Nu îți afectează bugetul, nu cheltui nimic. Acești 3,5% din impozitul tău sunt deja plătiți.

Dacă nu alegi să îi redirecționezi către ASPCH/DDB, ei vor fi trimiși în conturile Statului Român. Îți ia 2 minute! 2 minute din timpul tău ajută 75 de ani de istorie ai lui Dinamo! Prin acest gest simplu, vrem să îi ajutăm pe frații noștri în lupta lor de a-și ține în viață clubul favorit!”, au scris cei de la U Cluj Fans, pe pagina de Facebook care au 18.000 de urmăritori în mediul online.

CITESTE SI:

Dinamo nu se lasă la greu, iar Giani Kiriță nu a stat niciodată pe gânduri

Răzvan Zăvăleanu îi răspunde ciobanului: ”Să nu ne mai băgăm peste ce face fiecare, că intrăm pe teren minat!”

Foto I Bogdan Gavrilă, mesaj după plecarea din Ștefan cel Mare

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Datoriile reale față de foștii angajați&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s