”Rebela tenisului Românesc”, ironizează Valentine’s Day

Andreea Prisăcariu (23 de ani), a început noul an în forță și a cucerit turneul ITF de la Monastir.

Frumoasa tenismena dinamovistă, a reacționat în spațiul online, referitor la sărbătoarea americană Valentine’s Day. Andreea punând tradițiile românești înaintea sărbătorilor parvenite și a TAXAT printr-o ironie această sărbătoare.

Fata noastră, publicând un Instastory în care se machiază. Puteți viziona Instastory-ul AICI

”Rebela tenisului Românesc” a adăugat și un text, în stilul său caracteristic: ”Me on Valentine’s Day, care oricum nu e sărbătoare românească, deși toată lumea e tâmpită după această zi”.

Andreea a ajuns la 12 trofee în circuitul ITF

Andreea Prisăcariu a obținut primul titlu după doi ani și al 12-lea al carierei în circuitul ITF! Prisacariu are în palmares 8 trofee la dublu și 4 la simplu. Românca ocupă locul 387 la simplu și poziția 334 în ierarhia de dublu, fiind așteptată să facă saltul către elita tenisului mondial.

Andreea Prisăcariu este o fire nonconformistă, iar pasiunea ei pentru tatuaje nu cunoaște limite! Jucătoarea de tenis din țara noastră are în acest moment în jur de 30 de desene pe corp.

Andreea își surprinde de fiecare dată adversarele cu arma ei preferată, reverul în lungul liniei: ”Lovitura mea favorită este backhand-ul în lung de linie! Din orice poziție! Să fie la surpriză! Bineînțeles că sunt și zile în care nu îmi iese, se duce direct în gard. Dar și când intră, toată lumea se ridică în picioare”, spune Prisacariu.

Andreea Prisăcariu este alături de programul DDB

Fanii “câinilor” au preluat de tot controlul la echipă și au încercat în fiecare zi să redreseze situația și să achite datoriile clubului nostru.

Suporterii-acționari din Ștefan cel Mare au reușit să convingă o personalitate importantă din sport să se alăture proiectului. Concret, jucătoarea de tenis Andreea Prisăcariu a decis să se înscrie în urmă cu un an și să rămână în programul DDB.

Prisăcariu este o sportivă din Iași și s-a declarat în mai multe rânduri o susținătoare înfocată a ”câinilor”.

”Alex Cojocaru (n.r. antrenorul lui Andreea Prisăcariu), m-a dus la un meci Steaua – Dinamo, atunci când aveam 12 ani. De atunci am rămas cu Dinamo. Sunt foarte activă când merg la un meci, mai am puțin și sar pe teren.

Toată lumea o să fie pe fază, dacă sar eu pe teren. Mi-am dorit să particip la proiectul ăsta (n.n. DDB). Este un moment dificil, toată lumea poate să vadă chestia asta, dar eu cred că băieții o vor scoate la capăt și totul o să revină la normal. Dinamo trebuie să fie acolo în top trei mereu”, ne-a spus Andreea Prisăcariu.

CITESTE SI:

Oficial I Dinamo are un nou sponsor oficial!

Prima adversară oficială din 2023 a lui Dinamo, și-a oprit activitatea

Dorin Șerdean, prima reacție după ULTIMATUM-ul transmis de DDB

Lasă un răspuns